var tabi olmaz mı benim erkek arkadaşım var 2018 15 haziran ayında yani ramazan bayramının birinci günü ben memleketime gittim bayram tatiline o burda kaldı. bana bir telefon geldi onu elektrik çarptı diye. inanamadım daha doğrusu inanmak istemedim.çünkü olamaz böyle birşey ya ben daha dün gördüm onu dün birlikteydik. Bugün nasıl olurda öyle birşey olur.
O gün bugündür bu hastalıkla mücadele ediyoruz. 2 ay gözlerini açamadı, gözlerini açtı eve çıkardık hipoksik beyin hasarı tanısıyla ,eve çıktı sonra sürekli yine uyku hali var tekrar hastaneye götürdük beyin odacıkları su dolu dediler ve şant taktılar. Tabi bilinç yok mideden besleniyor ve boğazında peg takılı.
Bu ameliyattan sonra belki uyanamaz diye düşündük biz ama aynı gün uyandı. Siz daha şanslısınız aslında en azından bilinç var hastanızda ve yutkunuyor ve ağızdan besleniyor. Benim arkadaşımda spasite yok, düzenli olarak fizik tedavi yapılıyor yatak yarası falan da çıkmadı, gözleri de çok hareketli doktorlar bilinç açılmaz demiyor ama açılır da demiyor.
Biz de sürekli onun yanındayız zaten her fırsatta onunla muhabbet ediyoruz konuşuyoruz. Tek tesellimiz bu aralar bakışları çok anlamlı ve bazen bilerek ve ya bilmeyerek parmağımı takip et dediğimde uzun uzun takip ediyor. Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez. Bize iyi gelecek tek şey zaman ben Alimin iyi olacağından asla şüphe etmedim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum.