arkadaşımmm kabulleenmen biliyorum zor olcak ama mecbursun.. bende takmak istemiyorum benim ortam çok alaycı insanlar biliyormusun... onlarınn yannında takmıyorumm budurummdaa ailem kendini yırttı praladıı ama boşş en sonnunda babam dayanamdı kanal içi bir cihazz aldııı kulllak arkası cihaza göre çok daha ii dii ama ben yine budurumda sık sık takmıyorummm korkuyorumm rezil olcam diye ailemm busefr üsttünüü güzel yara bandlarıyla kapadıı güzel düşündüler ama bu serfr akrabalarımm her gelişi gidişinde soruyorlar kullağında neden band varrr işte böyle artık sık sık takmaz oldumm... eğer senin böyle bir sorunun yoksa kanal içi kullan rahat ett inan bana cihaz takmak duymamaktan daha iyi çünnkkü arkdaşarınınn yanındasınn eğr duymuyorsan ozzamn küçükk düşüyor insann ... cihaz takmadan önce bir doktora görünn bak cihazssız tedavis var mı yokmu diye eğer varsa tedavvii ne mutlu sana çünkü malesef benim için böyle bir tedavi yokk işşalah seninkinin tedavis vardırr.... umarım derdine azda olsa yardımcı olmuşumdurrr![]()