TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Kenan2046 Avatarı

Son Giriş
    24.08-2020
    Saat
    12:16
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Emekliliğim durduruldu. Raporum onay için Ankaraya gönderildi. Şu anda sağlık hizmetlerinden faydalanamıyorum. İlaçlarımı alamıyorum. Çocuklarım doktora gittiğinde Devlet hastanesinde muayene ücreti istiyorlar. Benim durumumda olanlar GSS kapsamına mı alınıyor yoksa Ankaradan sonuç gelene dek bekliyorlar mı?

Üye
    Aykuttb Avatarı

Gerçek Adı
    Aykut
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    24

Çoçuklar 18 yaşına kadar devlet koruması altında ücretsiz devlet hastanelerinde?

Üye
    Beylikduzu Avatarı

Gerçek Adı
    Aytuğ
    Son Giriş
    07.06-2023
    Saat
    00:58
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    84
    Verilen Beğeniler
    41

nasıl yararlanamıyorsun 2019 sonu yani yılbaşına kadar borçluda olsa tedaviler yapılacak cumhurbaşkanımız genelge yayınlamıştı

Genel sağlık sigortası (GSS) prim borcu olanlar ile prim borçlarını ödemeyen BAĞ-KUR’luların sağlık hizmetlerinden yararlanma süresi yılsonuna kadar uzatıldı. Borçlu olsalar da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) üzerinden sağlık hizmeti alabilecekler. Prim borçlarını ödeme yükümlülükleri ise devam edecek. Yılsonunda yeni bir süre uzatımı olmadığı takdirde, prim borcu bulunanlar 1 Ocak 2020’den itibaren sağlık hizmeti alamayacaklar.

Sağlık hizmetleri normalde SGK ile anlaşmalı tüm hastaneler üzerinden alınabiliyor. Prim borcu bulunanlar ise sadece Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına ait sağlık tesisleri ile devlet üniversitelerinin hastanelerinden sağlık hizmetleri alabilecekler.

Üye
    Kenan2046 Avatarı

Son Giriş
    24.08-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@Beylikduzu

Sistem üzerinde Emekliliği durdurulmuş gözüküyorum. GSS kapsamında değilim. Sanki boştayım. Muayene olmak için ücret ödüyorum. Tahliller için ücret ödüyorum. Benim GSS kapsamına alınmam veya sağlık hizmetlerinden emekli gibi yararlanmam gerekmiyor mu?

Üye
    Beylikduzu Avatarı

Gerçek Adı
    Aytuğ
    Son Giriş
    07.06-2023
    Saat
    00:58
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    84
    Verilen Beğeniler
    41

konu hakkında bilgim yok ama saçma olmuş sonuçta prim ödemeyen dahi yasal olarak 3 ay hzmet alıyor emeklilik bekleyenler otomatik gss sistemine giriyor
    kontrol muaynesi zamanında sağlıktan yararlandırılmamak saçma kalıyor sonuçta malul iseniz karonik hastalığınız var maaşınız dondurulsada sağlık hizmetiniz devam etmeli gerektiğinde emekliliğiniz iptalde olsa faydalandığınız süre gss primi ile ödeme imkanınız olmalı

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

bana işyerinden istifa emekli maaşı bağlanma arasında geçen zaman için bile gss 42 tl borç çıkartmıştı..hizmet den zaten otomatik olarak yararlanman lazım gss ile..?

Üye
    Kenan2046 Avatarı

Son Giriş
    24.08-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@deathless

Ben istifa etmedim halen çalışıyorum. Sosyal güvenlik destekleme primi yatıyor. Sgdp'nin içinde sağlık bakımı yokmuş.

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    anladım hocam,peki sağlık hizmet i olayı nasıl olacak kendi cebinden karşılama da zaten gss ile olmuyormu ki oda zaten mecburi diye biliyorum ama ??