TEKSAN Ýnovatif Medikal Ürünler Ýstanbul, Bursa ve Ýzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 17 mesajýn 1-15 arasýndakiler
Buraya týklayarak yazýlarý büyültebilirsiniz Buraya týklayarak yazýlarý küçültebilirsiniz
    Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    01:40
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

Zaten Deðerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanýn en güvenli, en saðlýklý, en konforlu ve en dayanýklý tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaþlar,

Yeþil kartlýlar sevksiz eðitim ve araþtýrma hastanesine gidebiliyor mu? Ben gidebiliyor sanýyordum ama gideceðim hastanenin sitesinde sevkten bahsedilmiþ.Bu arada üniversite hastanesi deðil bahsettiðim yer.

"2. Diðer Sosyal Güvenceli Hastalar (Yeþil Kart, Er, Erbaþ ,Odalar Borsalar Birliði Personeli v.s): T.C. Kimlik Numarasýný içeren kendisine ait geçerli kimlik belgesi ile, Karne, Kurumdan verilen sevk belgesi ile baþvurabilirler."

Üye
    Skolyoz23 Avatarý

Gerçek Adý
    Ölüme Niþanlý
    Son Giriþ
    11.05-2023
    Saat
    20:54
    Yaþadýðý Yer
    Türkiye
    Alýnan Beðeniler
    407
    Verilen Beðeniler
    401

Zaten Deðerlendirdiniz! 1
    devlet hastanesinden sevk almadan devletin baþka hastanelerine gidilmiyor ben üniversite hastanesine gidemedim mesela gidip sevk almak zorunda kaldým (yeni araþtýrma hastanesi diye geçiyor normalde)

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

@Skolyoz23

Teþekkür ederim. Ýlginç bir durum devlet hastanesindeki doktora gideceðim yeri ve yeþilkartlý olduðumu söylediðim halde bana sevk vermemiþ olmasý.Böylelerine gel de kýzma biz canýmýz derdindeyiz adamlar ölsen umrumda deðil der gibiler.

Yasaklý Üye
    Umut3072 Avatarý

Son Giriþ
    18.06-2019
    Saat
    18:39
    Yaþadýðý Yer
    Ýstanbul
    Alýnan Beðeniler
    9
    Verilen Beðeniler
    0

Zaten Deðerlendirdiniz! 2
    @t9s9

yalnýþýnýz var arkadaþlar...eðer yeþil kartlýysan saðlýk bakanlýðýna baðlý bütün devlet hastanelerine gidebilirsiniz sevke gerek yok..saðlýk bakanlýðýna baðlý ise eðitim araþtýrma olmasý biþey ifade etmez gidebilirsiniz.

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

@Umut112

Bimer üzerinden sgk ya sordum bakalým ne diyecekler merak ettim. Hastaneyi aradým telefona bakan yok sonunda biri açtý söylediklerinden kendisi de emin deðildi.

Üye
    Hüzün... Avatarý

Son Giriþ
    30.08-2018
    Saat
    12:56
    Yaþadýðý Yer
    Bursa
    Alýnan Beðeniler
    6
    Verilen Beðeniler
    1

Zaten Deðerlendirdiniz! 2
    Bursa da Uludag universitesine yesilkartli gidemedim baska bir egitim arastrma hastanesinden once sevk getireceksin dediler

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

@t9s9

Evet üniversite hastanesi için sevk þartý var da eðitim araþtýrma hastaneleri saðlýk bakanlýðýna baðlýymýþ ondan merak ediyorum ben de.

Yasaklý Üye
    Umut3072 Avatarý

Son Giriþ
    18.06-2019
    Saat
    18:39
    Yaþadýðý Yer
    Ýstanbul
    Alýnan Beðeniler
    9
    Verilen Beðeniler
    0

@t9s9
    sen ona buna yada telefonla ne uðraþýyorsun..yeþil kartlýysan saðlýk bakanlýðýna baðlý bütün hastanelere gidebilirsin..ünüversite hastanesine gideceksen devlet hastanesi sevk ederse üçret ödemezsin.devlet hastanelerinin bir çoðu eðitim araþtýrma..ama bu engel deðil..yeþil kartlýysan gidersin hiçbir sorun yok..sen devlet deðilde ünüversite hastanesine gittin galiba karþýlaþtýðýn sorunda bundan kaynaklanýyor galiba..

@Skolyoz23
    ünüversite hastaneleri eðitim araþtýrma yada saðlýk uygulama diye geçer ama saðlýk bakanlýðýna baðlý deðildirler.saðlýk bakanlýðýna baðlý devlet hastanelerinin de bir çoðu eðitim araþtýrmadýr..kafa karýþtýrýyorsunuz.direk ünüversite hastanesine gidersen tabiki sevk isterler yada üçret ödersim...yeþil kartlýlardan hçbir devlet hastanesi sevk istemez ücrette talep etmez.anlatabildm mi

ünüversite hastaneleri devletin deðil

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

@Umut112

Teþekkürler Umut Bey. Ben de aynen sizin gibi düþünüyordum da hastanenin web sitesindeki yazý kafamý karýþtýrmýþtý sadece.Bursa Yüksek Ýhtisas Eðitim Araþtýrma Hastanesi web sitesindeki açýklama aynen böyle:

https://bursayuksekihtisaseah.saglik...ne-olurum.html
    MUAYENE OLMA

Randevu iþlemi tamamlandýktan sonra randevu saatinden en az 15 dakika öncesi T.C.Kimlik numarasýnýn yazýlý olduðu kimlik kartýnýzla randevu alýnan birim sekreterliðine müracaat edilir. Hastanemize baþvuran hastalarýn sosyal güvencesine göre ibraz etmesi gereken evraklar þöyledir;

1. SGK Mensubu Hastalar (SSK, Resmi Kurum Çalýþaný, Emekli Sandýðý, Bað Kur, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme ve Huzurevlerinden Gelenler): T.C. Kimlik Numarasýný içeren kendisine ait geçerli kimlik belgesi ile baþvuru yapmalarý gerekmektedir. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumundan ve huzur evlerinden gelen hastalarýmýzýn kaldýklarý birimden yazý getirerek baþvurmalarý gerekmektedir.

2. Diðer Sosyal Güvenceli Hastalar (Yeþil Kart, Er, Erbaþ ,Odalar Borsalar Birliði Personeli v.s): T.C. Kimlik Numarasýný içeren kendisine ait geçerli kimlik belgesi ile, Karne, Kurumdan verilen sevk belgesi ile baþvurabilirler.

3. Ücretli veya Özel Sigortalý (Banka Mensubu) Hastalar: T.C. Kimlik Numarasýný içeren kendisine ait geçerli kimlik belgesi ile baþvuracaklardýr. Hastanemiz SGK’ ya baðlý tüm kurumlarla anlaþmalýdýr. Ayrýca Ýþ Bankasý, Garanti Bankasý, Yapý Kredi Bankasý, Ziraat Bankasý, Halk Bankasý, Þeker Bank, Vakýf Bankla anlaþmalýdýr. Banka çalýþanlarý hastanemize ücretli olarak baþvurup, muayene iþlemleri tamamlandýktan sonra taraflarýna verilecek olan fatura ile ücretlerini kurumlarýndan tahsil etmektedirler.

Üye
    emogumo Avatarý

Gerçek Adý
    emre
    Son Giriþ
    11.04-2020
    Saat
    15:09
    Yaþadýðý Yer
    izmir
    Alýnan Beðeniler
    17
    Verilen Beðeniler
    91

öncelikle devlet hastanesine git onlarýn yapamayacagý bir tedaviyse üniversite hastanesine sevk edebiliyorlar

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

@emogumo

Devlet hastanesine çok gittim sonuç yok. Son gittiðim endokrinci daha ileri tetkikler yaptýrabilmem için eðitim ve araþtýrma hastanesi ya da universite hastanesine gitmemi uygun gördü.

Üye
    Mehmet005 Avatarý

Gerçek Adý
    Mehmet
    Son Giriþ
    17.09-2023
    Saat
    22:50
    Yaþadýðý Yer
    Ankara
    Alýnan Beðeniler
    248
    Verilen Beðeniler
    209

Yeþil kart artýk yok,o eskidendi. Þuan yeþil kartlýlar gss kapsamýna alýndý ve bu kiþilerin saðlýk giderlerini devlet karþýlýyor Ve bu kiþilerin,ülkenin her tarafýnda üniversite hastaneleri dahil muayene ve bakýmý yapýlýyor. Ýstediðiniz hastaneye sevksiz giderek muayene olabilirsiniz.

Üye
    emogumo Avatarý

Gerçek Adý
    emre
    Son Giriþ
    11.04-2020
    Saat
    15:09
    Yaþadýðý Yer
    izmir
    Alýnan Beðeniler
    17
    Verilen Beðeniler
    91

@t9s9

eðitim ve arastýrma hastanesine git ilce olmasýn il merkezindekilerden sonuc alýrsýn

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

Zaten Deðerlendirdiniz! 1
    @emogumo

Gideceðim bakalým hayýrlýsý.

Üye
    t9s9 Avatarý

Son Giriþ
    21.11-2019
    Saat
    Yaþadýðý Yer
    bursa
    Alýnan Beðeniler
    1
    Verilen Beðeniler
    4

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bimerden cevap geldi:

T.C. Baþbakanlýk Ýletiþim Merkezi (BÝMER)’ ne yapmýþ olduðunuz 170xxxxx sayýlý baþvurunuz 29.12.2017 tarihinde SAÐLIK HÝZMETLERÝ DAÝRE BAÞKANLIÐI tarafýndan cevaplanmýþtýr:
    Yüksek Ýhtisas Eðitim ve araþtýrma hastanesine sevksiz gidebilirsiniz.

Bilgilerinize sunulur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon