TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    garfield_tr Avatarı

Son Giriş
    30.05-2017
    Saat
    15:34
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba.askerden yeni geldim 29 nisanda bitti askerliğim öncesinde sigortalı işte çalışıyordum çıktım işten gitmiştim askere.daha öncesindede yeşil kartlıydım.şimdi askerlik 29 nisanda bitti sskya gittim 1 ay süren var askerlikten sonra 1 ay yeşilkartlısın daha sonra gelir testi dedi.süreç doğrumudur acaba ssk daki görevli biraz acemi gibiydi sormak istedim teşekkürler.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @garfield_tr askerden yeni gelmişsin. askere gitmeden önce de işten çıkmışsın. kendi sigortan olmadıgına göre ve yakınlarının saglık guvencesinden de yararlanmadıgına gore bu durumda kaymakamlıkta bulunan vakfa (SYDV) gidip GSS gelir testi yaptırmalısın. daha onceden madem yeşil kartlıydın bu durumda da yine eski yeşil kart gibi olan 60/c 1 GSS'dan yararlanman mümkün olabilir. ailede kişi başına düşen aylık gelir, 592,50 TL altında çıkarsa GSS gelir testinde G0 çıkarsın ve 60/c 1 GSS kapsamında sağlık guvencen olur. bu da eski yeşil kart gibidir.
    GSS gelir testi yaptırmadığın takdirde ayda 53 Tl ödeyerek 60/g GSS kapsamında sağlık guvencesinden yararlanabilirsin.

GSS geir testi için 1 ay beklemene gerek yok. vakfa gidip sor istersen, ona göre hareket et.