Özel sağlık sigortasının bu yanı çok kötü. Maalesef yapabileceğiniz birşey yok gibi.
Merhaba. Ozel bir bankada engelli kadrosunda calismaktayim. Bankanin ozel saglik sigortasi ve emekli sandigi var. Yakin zamanda akcigerde bi rahatsizligim cikti ve ameliyat olmam gerekiyor. Sigorta policemin limiti sınırlandirilmis. Diger personellerin yatarak %100 karsilarken benim ki karsilamiyor. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor yardim lutfen
Özel sağlık sigortasının bu yanı çok kötü. Maalesef yapabileceğiniz birşey yok gibi.
Emekli sandigi da hepsini karsilamiyo özel hastanelerde.
peki sizin kendinizin sağlık sigortası yaptırıp daha sonra ameliyat olma şansınız varmı bunu hiç araştırdınızmı
özel sigorta başlangıcı öncesi rahatsızlıklar teminat dışı bırakılır. olay saçma gözükebilir ancak mantıklıdır
bazı kurumlar yuksek malliyet odeyerek geçmiş ve gelecek tum teminatları kapsam içine alır personeli için.
ancak bu çok nadir görülür
Ameliyat kapali olacakmis emekli sandigida kapali ameliyato karsilamiyormus cebinizden odiceksiniz dediler.
Baska sigortada oyle yapar dediler.
Boyle bi saçmalık olabilirmi ya koskoca kurumun yaptığına bakın. Ne yapacagimi bilmiyorum. Sikayet edicem saglik Bakanlığına