TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    y@sin1 Avatarı

Gerçek Adı
    Yasin
    Son Giriş
    09.09-2018
    Saat
    17:35
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar bugün babamı sgk anlaşmalı xxx isimli öze bir hastanede anjisonu gerçekleştirdik..Damar tıkanıklı oldugu için ana damara bir adet stent takıldı bununda bize normalde onbirbin tl oldugu söylendi ama sgklı oldugmuz için bin tl takma ücreti yedi yüz tl de stent dediler ve bize bin yedi yüz tl hesap kestiler ayrıca hasteye ilk girdiğimizde yüzyirmi tl muayene ücreti alındı ve ayrıyetten bu masrafların dışında iki yüz elli tl de anjiosu ücreti alınarak toplam maliyet iki bin yetmiş tl oldu burda bir usulsuzluk var mı ??Çünkü sigortalıyızda..

Üye
    dokuzparmak ontanedir Avatarı

Son Giriş
    08.10-2018
    Saat
    10:16
    Yaşadığı Yer
    ESKİŞEHİR
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    SGK sitesi içinde ilave ücret hesaplama mödülü var, ödeme yapmadan önce proforma fatura isteyin, oradaki döküm kalemlerini oradan karşılaştırın. Otelcilik hizmetini de faturalandırmış olabilirler.

Benim kişisel kanaatim, anjiyo için 1132 liraya kadar yazabiliyorlar. Bütün işlemlerde SGK'nın liste fiyatlarının %200 katına kadar faturalandırma hakları var. O nedenle şöyle bakınca normal bir fatura gibi geldi bana.

Fatura size fazla geldiyse, ödeme yaptıktan sonra SGK'nın ilgili birimine dilekçe ile başvurun ve inceleme yapılmasını sağlayın.

Üye
    y@sin1 Avatarı

Gerçek Adı
    Yasin
    Son Giriş
    09.09-2018
    Saat
    17:35
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @y@sin1

teşekkürler hocam