arkadaşım aynı hastalıktan ben ameliyat oldum l5s1 biraz şan işi be ben ameliyat olmadan önce sadece birşey indirip kaldırırken belim ağrırdı şimdi yürüsem bile belim ağrıyor başka hastanelere gidiyorum hiç birşey olmasa belinde platinler var onlar ağrı yapar diyorlar hele soğuk havalarda varya donma ile yanma ve ağrı hissi karışık oluyor oranıda %12 aynı durum benim başıma geldi fıtıkta vardı ameliyata girmeden önce sordum açmışken fıtığıda alırmısınız diye alırız dedilir gözümü açtım ilk onu sordum fıtığı aldınızmı diye onlarda yoo senin belini fıtık değil kayma ağrıtıyordu o yüzden almadık dediler şimdi başka hastaneler fıtık ağrı yapıyor olabilir platinler ağrı yapıyor olabilir diyor işin en aksi tarafı siz tedavi edin diyorum o sorumluluğu biz alamayız diyorlar ameliyat olduğun hastane tedavi edecek diyorlar bende soruyorum o hastane yıkıldı ne olacak yıkılsın öyle gel diyorlar hani laf varya vermeyince mağbud neylesin mahmut o yüzden biraz şans ben bi insan gördüm adama 15 vida takmışlar fıtığı almışlar adam kamyonun üstünden mal indirip bindiriyor hemde ssk hastanesinde olmuş bi adamda gördüm zengin işyeri sahibi adı sanı duyulmuş bi hocaya 2008 de 8000 tle vermişti hala bi ayağını sürtüyordu ben 2008 de ameliyat oldum bizdeki şans düzelmedik inşaalh sen düzelirsin hayırlısı