@çilekk
Öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun sen tıp fakültesindemi taktırdın beyin pilini?
bende tramvatik distoni hastasıyım 3 yasımdan beri şuan 27 yasımdayım ve eskişehir tıp fakültesinde beyin pili takma kararı verildi ilk başta herşey çok iyiydi aralık ayında yani 3 ay önce beyin pilini takdıracaktı doktor bana 3 4 ay boyunca pille alakalı hiç bir bilgi vermedi sadece %55 %60 istemsiz haraketleri azaltacak dedi daha sonra testler sonuçlar sonunda pil takılmadan 1 gün önce bir dosya verdiler dosyanın üzerinde ne yazmıyor ki bile bile azraile bırakıyorsun kendini ha belki bukadar riskli değildir orada %1 %3 riskler yazıyordu fakat bunları doktorla konuşduğum zaman bana hiç hoş olmayan konuşmasına şahit oldum hem bana okadar aylarca risklerini söylemedi hemde bilgi almak istediğimde sen soru sormaya başlamışsın anlaşılan kararsızsın seni taburcu edelim kesin kararını verirsen ozaman gel dedi
bu %1 %3 riskler meydana gelmiş şeyler olan şeyler yazıyor burada bizde hiç denk gelmedi ama olabilirde diyor kabaca riski ne bunun dedim şimdi %1 örnek veriyorum bu sana denk geldiği zaman %100 oluyor demi falan dedi moralimi bozdu attı masada kalma riskin inme gelmesi felç olması riskleri var dedi yani anlayacağın doktor daha pili takmadan diri diri öldürdü hem bu istemsizsiz haraketlerini yoketmeyecek + senin sorunun ustunden yıllar geçmiş çok bişey bekleme diyor
ha belki haklı tecrübesi var doğru söylüyordur ama öylede olsa bir doktorun hastanın umudunu kırması onu tamamen çıkmaza sürüklemesi ikilemde bırakması hoş değil beyin pilini takdırmaktan vazgeçtim zaten takdırıp pişman olanlarınıda gördüm olmayanlarınıda beyin pili takdırırken herkez iyice düşünsün ve doktorunu çok iyi seçsin