TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 8 / 38 İlkİlk ... 45678910111218 ... SonSon
Toplam 556 mesajın 106-120 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Mevlüş Avatarı

Son Giriş
    08.05-2017
    Saat
    14:33
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Aykac ev işlerini tam anlamıyla ne zaman başladınız ev süpürmek yemek ne zaman yapcam.hadı boynum acıcık öne egdim bişeynolursa doktorlatda bişey demedi hen hasta ol hem ana ol zor valla zor

Üye
    Aykac20 Avatarı

Son Giriş
    12.09-2018
    Saat
    00:03
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim kolum felc geçirdiği için daha süpürge ve Ütü yapamıyorum boynumuda zorluyor ama yemek yapmayı başlayalı iki ay oldu çünkü kolumda his yoktu güç yoktu kavram yoktu tutma yani refleks yoktu ...7 aydır fizik görünce bu biraz topladı kendini ... ama kolunda sıkıntı yoksa yemek yapabilirsin süpürgeyi yani ağır işler erken ..bana rafa bile uzanma dediler ilkalti ay ... geçmiş olsun .. sabır

Üye
    Mevlüş Avatarı

Son Giriş
    08.05-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Aykaç çok teşekkür ederim bir buçuk aydayim pazartesi boyunluk cıkarcaklar rabbim hiç bir kulunu darda komasın nisan 2 çalışmaya başlıcam allah yarım yardımcım olsun cümlesiyle ya şafi ismi ile şifa versin her dardaki kuluna rabbim sana da aykaçok teşekkür ederim tekraradan hakkını helal et panikledim çok soeu sordum sağol rabbim seni darda komasın

Üye
    darkk Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    14:20
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Öncelikle herkese geçmiş olsun.ben ameliyattan sonra 5.haftadayim.çok sukur herşey iyi gidiyor.öncelikle ameliyata karar vermeme sebep olan şeyi anlatayım.teşhisten sonra doktorum beklemeyi önerdi ancak 1,5 ay sonra bende elde karıncalanma,ayakta karıncalanma başladı o korkuyla tekrar gittim mr.imda durum ilerlemişti ve muayenede doktorum sol kolumda güç kaybı olduğunu söyledi.2 gün sonra ameliyat oldum.ilk 10gun çok zor geçti agrim vardı,ameliyat sırasında boyun geri bulunduğu için boyun ve sırt agrim coktu.kendim yatıp kalkamiyordum.1 hafta sonra kendim yatıp kalkmaya başladım.15 gün yatarak Dinlendim,kalktigimda boyunluk taktim.15 gün sonra boyunlugumu çıkardı doktor.iki yönlü film çekildi.elimdeki karincalanmalar için stres topu önerdi.1 ay sonra son mr cektirdim.herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve hareketlerini verdi her hafta bir set arttırarak 100 e kadar çıkacağım.şimdi agrilarim çok azaldi, ortopedik visco yastıkla yatıyorum ve çömelerek egiliyorum,yükseğe uzanmiyorum,ağır tasimiyorum vb. Dikiş yerim eriyen dikiş olduğu için halen düşmeyen dikislerim var. Ama doktorum mutlaka yuzmelisin dedi.ağrıların geçmesi için kaslar mutlaka guclendirilmeli çünkü... Bir de protezin kaymasından ben de çok korkuyordum ama doktorum kayma olmayacağını söyledi.onda bıçaklar varmış oraya yerleşiyormus. Stres yapmayın,ben de evhamlı biriyim çok arastiririm.ama herşey zamanla düzenliyor.önemli olan hareketlerinizi düzenli bir şekilde yapın ve egilirken çömelin,yükseğe uzanmayin,fazla ağırlık kaldırmayın,ağırlıkları iki kolunuzla kaldırın,aynı pozisyonda uzun sure kalmayin,esintiden(klima,araç içinde cam açılması...) boynunuzu Koruyun,ıslak saçla kalmayın...
    İnşallah Allah herkese sifasını verir...
    Konu darkk tarafından değiştirilmiştir (10.03-2016 Saat 18:26 ).

Üye
    polat68 Avatarı

Son Giriş
    31.10-2017
    Saat
    17:19
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

boyun fıtığı ameliyatı olup platin takılan sonrasında engelli raporu alan varmı

Üye
    Mevlüş Avatarı

Son Giriş
    08.05-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Dark bendeki stresi bi bilsen 6 haftadım hala boyunluk duruyo pzrtdi cıkcak ağrıların hatdada 2 gün lesin ıluyo dünyadan uzağım rabbim yardım wtsin cümlemize

Polat onu bende merak wdiyom engelli rağoru alan varöı

Üye
    darkk Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Ben ameliyattan çok korkuyordum ama 1,5 ay bile kolumda güç kaybına sebep oldu.iyi bi doktora emanet edin kendinizi... Ben çok araştıran ve genelde olumsuzdan korkarak evham yapan biriyim ama çok sukur her geçen gün daha iyi oluyorum. Biraz moralini yüksek tutmaya çalış.iyileşme sureci ameliyattan önce ne kadar kötü olduğuna bağlı zaman alan bi süreç...bir de ağrılarının sebebi uzun sure boyunluk kullanman olabilir çünkü boyunluk kasları zayiflatiyor ve zayıflayan kas ağrı yapıyor.doktorum kaslarını güçlendirmeden ağrıların geçmez dedi.inşallah boyunluktan kurtulunca hareketlerini yapmaya baslarsin ve birkaç aya duzelirsin.kendini hayattan soyutlayip hareketsiz kalma bu hastalığın bi sebebi de güçsüz boyun çünkü...

Üye
    Rky Avatarı

Son Giriş
    05.01-2018
    Saat
    22:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bir buçuk ay önce boyun fıtığı ameliyatı oldum daha ilk 10. Gününde protez kaymış. 20. Günde tekrar ameliyat edildim. Çok zor bir süreç Allah bu yolda herkese yardım etsin.

Üye
    darkk Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Protezin kaydıgını nasıl fark ettin? benim ameliyattan sonraki gün 2yönlü film cekildi.15 gün sonra tekrar 2 yönlü film ve 1 ay sonra mr çekildi.doktorum protezin kaymayacagini soyledi. Şimdi içime korku düştü! Benim 1,5 ay oldu ameliyat olalı.bugün sol tarafımda ağrı oldu içim huzursuz "acaba..." diyorum...

Üye
    kaderimsee çekerim.. Avatarı

Gerçek Adı
    Recep
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    N/A
    Alınan Beğeniler
    273
    Verilen Beğeniler
    593

@A_GEYiK

Sa. Kardeşim ilaç olarak biprofenid kullanıyorum lakin hiç fayda etmiyor. Mahsuru yoksa kullandiğin ilaç ismi verebilir misin dr la paylaşacağız. Belki değiştirir ilaçlarımı.

Üye
    Rky Avatarı

Son Giriş
    05.01-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Kontrollerde farkedildi ancak bende tersliği hissettim çünkü yutkunma zorluğu kulak ağrısı vardı röntgen çekilince görüldü

Bir ameliyatın hayatı bu kadar kabusa çevireceğim aklıma gelmezdi çok dikkatli olun ben 10 günde kendimi iyi hissedip hafif hafif işleri yapmaya başlamıştım meğer öyle değilmiş

Üye
    darkk Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

benim ilk 15 gün ve 1 ay kontrollerim yapıldı, mr çekildi en son ama arada ağrım oluyor kollarımda ve boynumda...1,5 ay oldu ameliyat olalı... kayma gibi birşey olduğunda güç kaybı ve dayanılmaz bir ağrı olacağı söylendi. ben normal hayatıma dönmeye çalışıyorum ama bunu okuyunca korktum!!!

Üye
    Rky Avatarı

Son Giriş
    05.01-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim güç kaybımda olmadı ağrılarım da olmadı ameliyat sonrası oluşan yutkunma zorluğu geçmişti 3 dört gün sonra farklı yutkunma zorluğu yaşadım meğer platin kayıp yemek borusuna takılmış ciddi bir kulak ağrısı oluştu kontrol de de ortaya çıktı

Üye
    Mevlüş Avatarı

Son Giriş
    08.05-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bende korkmaya başladım

Üye
    darkk Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sanırım sizde protez öne yönelmiş omuriliğe değil...buna sebep olarak birşey dedi mi doktorunuz?benim doktorum korkmaman gerektiğini söylemişti ama simdi durumunuzu okuyunca içime korku girdi. Ameliyattan sonra 4 ay sonra iyileşme yaşanır 6.ayda protez uyumu yaşanır 1 yıl sonu tam iyileşme yaşanır diye biliyorum.sizin doktorunuz bu durumunuza ne söyledi?

Sayfa 8 / 38 İlkİlk ... 45678910111218 ... SonSon