TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
Toplam 62 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ersanvarol Avatarı

Son Giriş
    17.05-2010
    Saat
    16:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    RP hastası olupta herhangi bir tedavi yöntemi ile tedavi olan varmı. Bilindiği üzere şuanda modern tıpta uygulanabilir kesin bir tedavisi yok.Ama alternatif tedavilerle yapıldığını okuyorum (mesela akupunktur. MCS. Ozon terapi gibi). Bunlardan birisini yaptıran veya bilgi sahibi olan varsa lütfen paylaşsın.

Üye
    levent retinis pigmentoza Avatarı

Gerçek Adı
    Levent
    Son Giriş
    31.10-2018
    Saat
    13:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben yaptırmadım ve alternatif tıbbın bizim hastalığımız için herhangi bir fayda getircek yöntemi olduğunu sanmıyorum.

çünkü bizim hastalığımızın sebebi göz sinirlerinin azalması ve gözdeki kılcal damarların fazla kan dolaşımı olmaması sebebiyle kuruması.bunun tedavisinin modern tıpta bulunacağını düşünüyorum...kök hücre ve gen tedavisi gibi..

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ozon tedavisini gece körlüğü için hiç duymadım. Ama hücreleri yenilediğini biliyorum. Ya bir de gece körlüğü sebebiyle ödem oluşumu, sarı noktanın kalınlaşması, katarakt oluşumu hiç oldu mu sizde arkadaşları?

Üye
    mehmet2x Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    04.11-2012
    Saat
    12:58
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Malesef sağırlık ve katarakt görülmekte...
    Ben de katarakt oluştu...
    Bir de arkadaşlar;
    xcell-center.com
    Kök hücre merkezi, gönderdiğim Retinitis Pigmentosa olan raporuma olumlu cevap verdi...
    Kök hücre tedavisi olabileceğime ve iyleşip iyleşmemek bünyeye bağlı olduğunu söylüyorlar...
    Düşüncelerinizi alabilirmiyim?
    Giden duyan var mı?

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hadi ya? gece körlüğüne bağlı sağırlık oluşumu mu oluyormuş? bende sendrom var işitme kaybı var. Ama gece körlüğünden olduğunu hiç bilmiyordum. bu arada bende katarakt oluştu ve 2009 da iki gözümden katarakt ameliyatı oldum. şimdi de ödem oluşumu var ve geçen yaklaşık 2 seneye yakın kısa sürede lazer ameliyatı olmam an meselesı. üç ayda bir ODT çektiriyorum. Yeterince masraflı oluyor bu iş ya. Şimdi olacağım lazer ameliyatından korkuyorum. Hiç başınıza geldi mi arkadaşlar?
    mehmet2x arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kök hücre olayı hakkında bilgim yok.

birde kök hücre yeni birşey.Bünyeye bağlı olarak tedavi değişiyor. .Ben düzenli olarak üç ayda bir kontrole gidiyorum. Hiç doktorlarımdan kök hücre ile ilgili birşey duymadım.
    Arkadaşlar ilaçlara bağlı olarak gözde rahatsızlıkların ilerlemesi gibi riskler var. Bu durumda ne yapıyorsunuz? Farklı alanlardaki doktorların bu konluara çok da hassasiyet göstermediğini düşünüyorum. Birşey söylemenize fırsat bırakmıyorlar.
    bendeki ödem son 6 ayda acayip ilerledi ve acaba kullandığım ilaçlardan mı diye düşünüyorum.

Üye
    mehmet2x Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    04.11-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Üye
    kucukzucker Avatarı

Gerçek Adı
    Gökhan BİBER
    Son Giriş
    30.09-2011
    Saat
    08:52
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mehmet kardeşim hotmail adresim kucukzucker@hotmail.com bende de gece körlüğü var sen de bu konuda baya bı arastırma ıcındesın herhalde eklersen beni msnden bilgi paylaşımı yapabılırız.

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

mehmet2x arkadaşım teşekkürler.

Bİr de bu olayı deneyen, yaşayan birileri var mı acaba? Burada bizlerle de paylaşabilse keşke..

Üye
    mehmet2x Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    04.11-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Rica ederim.
    Ben denemek için sabırsızlanıyorum; ama sistem henüz oturmadı diye düşünüyorum...
    Beklemekte yarar var...

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

NEREDE okuduğumu hatırlamıyorum ama kök hücre tedavisi sırasında farelerde kansere yol açımı olmuş.(gece körlüğü tedavisinde) ben dunya göz hastanesine mail attım arkadaşlar. Gece körrlüğü tedavisini araştırmak için. Bana az önce telefon açtılar. Hiç beklemiyordum. Gece körlüğü için kök hücre tedavisinin uygulanmadığını, kornea ile ilgili sorunu olanlara kök hücre tedavisi uyguladıklarını, gece körlüğü için ve biyonik göz için şu anda çalışmaların yürütüldüğünü söylediler. iki yıl içinde sonuçlanması bekleniyor diye belirttiler.
    Ben de gece görüşünün tam sağlanabilmesi için özel gözlüklerin olup olmadığını sordum. Böyle birşey yokmuş. Ya kafam almıyor benim.Askerlerin bile gece görüşü için özel aletleri var. Neden özel gözlük üretilmiyor acaba?

Üye
    mehmet2x Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    04.11-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

"kök hücre tedavisi sırasında farelerde kansere yol açımı olmuş."
    Çalışma gen tedavisi, yani hücrenin yapısıyla oynandı diye biliyorum, ve taşıma olarakta virüsler kullanıldığını biliyorum...
    "kornea ile ilgili sorunu olanlara "
    Kornea, retina ne fark eder sonuçta temel yapı hücre değil mi...
    Çalışmalar deneysel, her hasta gruplarında deniyorlar...

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bu deneyler nasıl yapılıyor bilmiyorum. Söylediklerin mantıklı geliyor.(Mehmet 2x) İyice araştırmak gerek.Ya da buraya bir göz doktorunun bize yazması gerek. Güzel olurdu.

Üye
    TİREJA*ROJE Avatarı

Gerçek Adı
    fehime
    Son Giriş
    04.06-2011
    Saat
    00:13
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba arkadaşlar bende de gecekörlüğü var bu sitede yeniyim fazla bişe bilmiyorum acaba bana yardımcı olabilmisiniz gecekörlüğünün dahada ilerlememesi için ne gibi önlemler almamız gerekiyor acaba.

Üye
    ÇÖL ÇİÇEĞİ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

geçmiş olsun TİREJA*ROJE ..
    çinko içerikli vitamin hapları kullan. Bana doktorum kesinlikle bir gün bile vitamin almada atlamamamı sıkı sıkıya tembihledi.
    güneşe çıkarken mutlaka kaliteli güneş gözlükleri kullan ve güneş gözlüksüz dışarıya çıkma. Çünkü bu durum gece körlüğüne bağlı katarakt oluşumunu da hızlandırabilir.Dikkat et.Ve tabiki stres olmazsa iyi olur.

BİYONİK GÖZ!
    Retinaya yerleştirilen bir cip sayesinde gözler ışığı yeniden algılayıp cisimleri ayırt edecek!!!
    **ALMAN tıbbi teknoloji şirketi retina implant AG nin geliştirdiği bir çip sayesinde görme engellilere yeniden görme umudu doğdu. Minik çip, retinaya yerleştirilerek gözün ışığı yeniden algılaması sağlanacak.
    **Şirket kurucusu DR. EBERHART ZRENNER, 30 bin ile 70 bin dolara mal olan tedavinin özellikle genetik körlüklerde 5 yıl içinde kullanıma hazır olabileceğini belirtti.
    **3 mm büyüklüğündeki çip, ameliyatla gözün arkasına yerleştiriliyor. Çipin kablosu kulak arkasından çıkıp cepteki pile uzanıyor. Sensörler ışığı algılayıp sinirlere gönderiyor. Beyinde görüntü oluşuyor.
    KALITSAL BİR HASTALIK NEDENİYLE TAMAMEN KÖR OLAN MILKA TERHO, TAKILAN ÇİP SAYESİNDE 20 YILDAN SONRA GÖRMEYE BAŞLADI. TERHO, ARTIK KILAVUZ KÖPEK OLMADAN SOKAKLARDA GEZEBİLİYOR VE 6 METRE YAKININA GELEN İNSANLARI TANIYABİLİYOR.
    SÖZCÜ GAZETESİ- 4 KASIM 2010 PERŞEMBE YIL:3 SAYI:1227

Üye
    rp_murat Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    24.01-2017
    Saat
    09:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul maltepe
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun var ve birde katarakt sıkıntısı çıktı şimdi 2 tür katarakt ameliyatı varmış siz hangisini yaptırdınız sonuçlar nedir.

Bana söylenen fokal ve multifokal diye 2 çeşit biri uzak görmeyi düzeltirken yakın görme kaybediliyor yani gözlükle okuyorsun gazete telefon vs..birirde multifokal olan heme yakın hem uzak netliği sağlıyor öğrendiğim kadaraı ile en iyisi ALCON FİRMASINA AİT RESTOR MARKA LENS
    tabi bu iki lens arasında epey bir fark var DÜNYA GÖZ hastanesinde 750 tl tek göz 5200 gibi bir rakamada multifokal tek göz

bu hastalığa sahip arkadaşlarımın çoğu katarak oldu bazısı memnun bazıları hiç memnun değil özellikle ucuz olanı yaptıranlar şu anda gözlükle dahi yakını göremeyen tanıdıklarım var..

Sizce ne yapmalıyım Doktor kataraktın bayağı ilerlemiş oldugunu alınması gerektiğini söyledi

Sayfa 1 / 5 12345 SonSon