Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #1
    Üye
    zacar Avatarı

    Üyelik Tarihi
    17.07-2009
    Son Giriş
    27.04-2012
    Saat
    20:12
    Mesaj
    2
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba, oğlum 2,5 yaşında. sp li ve sorun ayaklarında. sadece kas gerginliği. tek elle tuttuğumuzda yürüyebiliyor ve bağımsız yaklaşık 10 adım atabiliyor.
    şimdi botoks aşamasında olduğumuz söyleniyor ama onun için karar vermek çok zor başkasının adına. bi de bu küçük çocuk olunca çok zor oluyor
    acaba biraz daha beklemeli miyim? daha çok küçük ama fizyoterapistimiz botoks olunca yürür çocuğun önüne geçmeyelim diyo
    bilemiyorum geç kalmak veya erken yapmak istemiyorum
    siz neler düşünüyosunuz merak ediyorum

  2. #2
    Üye
    A_GEYiK Avatarı

    Üyelik Tarihi
    14.04-2006
    Son Giriş
    10.12-2017
    Saat
    16:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Mesaj
    1.506
    Alınan Beğeniler
    29
    Verilen Beğeniler
    30
    Blog Mesajları
    20

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Kas gevşetme ameliyatı için ne diyorlar? Erken yaşta bu ameliyatın faydası olabiliyor. Spastiğim ve doğuştan yürüyemiyordum. 3 Yaşımda topuklardan ve kasıklardan kas gevşetme ameliyatı oldum, sonrasında yoğun bir fizik tedavi süreci sonrasında yürümeye başladım. Tek doktor kararı ile düşünmeyin derim, bir kaç doktor görse karar vermeniz daha kolay olur.

  3. #3
    Üye
    zacar Avatarı

    Üyelik Tarihi
    17.07-2009
    Son Giriş
    27.04-2012
    Saat
    20:12
    Mesaj
    2
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    kas ameliyatı için erken olduğunu ve öncelikle botoksla başlanması gerektiğini söylüyolar belkide 1 yada 2 botoks yetebilir ameliyata gerek kalmaz diye düşünüyorlar fizyoterapistimiz ve ortapedi doktorumuz. ama tabi ameliyatta ileriki yaşlarında düşünülebilir. siz hangi şehirdesiniz biz denizli deyiz ve doktorumuz aydın da. doktor ismi önerebilirmisiniz cevapladığınız için teşekkür ederim.