bende de var b12 vitamin eksikliği iğne vurunca hemşite biraz dolaşmak iyi gelir vitamin yayılsın vücuda diye
Dr kansizlik var diye bu koronada beni abluke altina aldi sanki.
Icimden diyorum ki ya git doktor bu coronada benim basit kansizligimami kaldin. Uzerine bikac test yaptırdim doktor bisey demedi. Kolonoskopi istedi. Timor gibi tehlikeli bisey var mi diyorum cevap yok.testi ol.
Yoksa var mi.? Hep hemeroidim oldugunu sanip kanamam oldugunu sanirdim ..onunda yok oldugunu öğrenince çok korkuyorum.. hersey guzel olsun artik
bende de var b12 vitamin eksikliği iğne vurunca hemşite biraz dolaşmak iyi gelir vitamin yayılsın vücuda diye
Timor den soz ediyorum @Ahmet T kansizligin yillar icerisinde tekrar etmesi durumunda
korkma ebuş...iyi sonuç çıkcak...yüklenip üzme kendini ..tedavisi vardır mutlaka ...korkma ...
Sagollll dogaaaa sagol❣
dua ediyorum senin için inşallah kötü birşey çıkmaz
@Paranoya tessekur ederim
@sleeping beauty
Geçmiş olsun ebru,iç hemoroit veya polip olabilir,her kanamada tümör olmaz.ayrıca ALLAH korusun kötü huylu bir tümör olsa öyle yıllarca devam etmez.
Kilo kaybın yok karın ağrısı yok devam eden kabızlık yok yaşında genç.fazla endişelenme.
ALLAHIN izniyle bir şey olmayacağını umuyorum.
@OğuzHan112 tessekur ederim arkadasim..
Kabizlik problemlerim hep var ve ishal malesef.. psikiyatrik ilaclardan mi bu oldu simdi
Psikiyatri ilaçları genel olarak kabızlık yapar.
Anladığım kadar bu şikayetlerin uzun zamandır var.
Demek istediğim şu;
Kötü birşey olsa,mesala tümör kanser yani.bu zamana kadar çoktan farklı şikayetlere neden olurdu.,
Dert etme içini rahat tut,kolonoskopi yi ol,polip varss muhtemel biyopsi alırlar ama polipler genelde iyi huyludur merak etme. Gör bak temiz çıkacak....
Geçmiş olsun canım 🙏 Aklına kötü şeyler getirme ne olur . İcini ferah tut.Allahin izniyle üstesinden gelirsin.Rabbim sifalik versin.🙏🏵️
Insalllah iyi cikar
@sleeping beauty şu an hangi pisikiyatri ilaçlarını kullanıyorsun
Lityum ve abilyfy