@metin-1970
var evet bu çok normal hemde kaygı bozuklugu felanda olur okula gidebildimi ilaç kullanmadan okuyamaz diye biliyorum...
@metin-1970
var evet bu çok normal hemde kaygı bozuklugu felanda olur okula gidebildimi ilaç kullanmadan okuyamaz diye biliyorum...
@şem_i
okuyamadı ama şu an çalışıyor kendisi...iş arkadaşlarıyla sık sık sorun yaşıyor, strese hiç gelemiyor...aşırı hoşgörülüyüz anne ve baba olarak, yoksa evdede sorun yaşarız...
çocuga iylik etmemıişsiniz yazık olmuş keşke kullansaydı ilaçlarını şimdi başlasın geç deyil bide anlatamıyolar böyle kişiler içinde sıkıntı oluyor kendini öldürmeyi bile düşünebilir yaşadıgı mutsuzluktan öz saygıları pek olmuyor genelde kendilerini sevmezler saygı duymazlar dışarıya yansıtmasalarda sizin evde hoşgörülü olmanız iyi ama keşke kullansaydı ilaçları ben bu kında sayısız kitaplar okudum araştırmalar yaptım belli bi süre mutlaka ilaç tedavisi şart...
muhtemelen çok zekidir aslında şimdi başlayıp egitimi tamamlıyabilir hemen deyilde ilaç kullanırken diyin o zaman zor gelmez şimdi derseniz mutlaka yapamam diyecektir..
yetişkinlik döneminde bu ilacı kullananlar bilgi verebilirlermi, hayatları nasıl gidiyor...