TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
Toplam 32 mesajın 31-32 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Mektepli1967 Avatarı

Gerçek Adı
    HALİL AYYILDIZ
    Son Giriş
    09.06-2023
    Saat
    23:55
    Yaşadığı Yer
    AFYONKARAHİSAR
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    29

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba
    Ben bundan 18 ay önce kalp krizi geçirdim ve kefeni zor yırttım.Kalbimde 3.Adet stent var.Kalp krizi geçirdiğimde kilom 130 idi.Krizden sonra Hızlı hareket edememe (Hızlı hareket ettiğimde veya uzun zaman yürüdüğümde nefesim kesiliyordu) Sebebiyle artı sigarayı bıraktığım için tabi en önemlisi de boğaza sahip olamadığım için aşırı kilo aldım.Şimdi 155 kiloyum.Ne yaparsam yapayım hareket edemediğim için hareket edince nefesim kesiliyor çünkü kalp yeterince krizden dolayı kan pompalamıyor.
    Boyum 180 Kilo 155 Kalp Krizi geçirmiş ,engelli maaşı alan ve 2022 'den sağlıktan faydalanan birine Obezite Ameliyatı yaparlar mı ?

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.270
    Verilen Beğeniler
    881

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @-DORLION- aynen ben de vazgeçtim bu ameliyat işinden gereksiz bir bayan aklıma sokmuştu bu ameliyat işini zaten hiç aklımda yoktu neyse sadece dahiliye den randevu aldım görüşeyim bir doktorla kilo, ilaç konusunu falan o kadar .

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123