TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    zll Avatarı

Son Giriş
    08.10-2019
    Saat
    14:59
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba doğuştan böbrek rahatsızlığım var doktorumun yönlendirmesi ile böbrek nakili için şişli florance nightingale hastanesine başvuruda bulundum burada nakil olan arkadaşları yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. Benim sorum istanbulda ve izmirde(ailem izmirli) diğer hastanelerin böbrek nakil listelerinede ayrıca kayıt olunabiliniyorumu?Teşekkürler. Herkeze güzel günler acil şifalar dilerim.

Üye
    Beylikduzu Avatarı

Gerçek Adı
    Aytuğ
    Son Giriş
    11.04-2020
    Saat
    11:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    84
    Verilen Beğeniler
    41

hanki hastaneden kaydolursan ol tek listeye gireceksin hastane seçimi böbrek çıktığı zaman ameliyatının yapılacağı merkez

https://organ.saglik.gov.tr/0TR/81Ya...astaKaydi.html

1 merkezden kayıt olunca başka merkezden olamassın diye biliyorum liste tek çünki ancak çapraz nakil kabul edersen o şekilde denk gelirse yaparlar .

Üye
    zll Avatarı

Son Giriş
    08.10-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çapraz nakildeyim şuan zaten yani başka hastanelere başvuruda bulunsamda bi faydası yokmu her hastanenin kendi havuzu var diye duydum ama bir tanıdığım bundan seneler önce üç hastanenin listesinede kayıt olmuş belki yıllar içinde durum değişmiştir.

Üye
    Beylikduzu Avatarı

Gerçek Adı
    Aytuğ
    Son Giriş
    11.04-2020
    Saat
    11:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    84
    Verilen Beğeniler
    41

@zll

kadavradan nakil için ulusal bir liste var önceliğe göre esas alınır canlı donerden nakil ise aile veya çapraz nakil yöntemi
    aileden birinin böbreği uyuyorsa verebilir uymuyorsa çapraz nakil denen olay devreye girer size uyan birine bir yakınınız uygun olursa böbreğini verir

çapraz nakil için bir kaç merkeze kayıt olabilirsiniz belki tam prosödürü bilmiyorum bunu en iyi çevrendeki bir diyaliz merkezine gidip öğrenebilirsin bu konuşarda en iyi bilgiye onlar sahiptir

Üye
    zll Avatarı

Son Giriş
    08.10-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için sitede konuyla ilgili bilgisi olan varsa ve dönüş yapabilirse sevinirim teşekkürler.