Genel cerrah cekiyor batan kısmı uyuşturup kesiyor ben yaptırdım zamanla yine aynı oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel cerrah cekiyor batan kısmı uyuşturup kesiyor ben yaptırdım zamanla yine aynı oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sonuç böyle oluyo dikiş atılıyor
Spoiler/Ayrıntı İçerik:
arkadaşım profilinde bursada yaşıyor yazıyor bende bursada yaşıyorum istersen sana doktor tavsiyesi vereyim.benim kuzenimde aynı sorun vardı kaç kere çektirdi maalesef en sonunda bi doktora gitti ve tırnak teli takarak düzeldi
Ayak baş parmakların çekildi ve şekil bozukluğu oldu.Estetik açıdan çok kötü.3 cm tabaka oluştu
Geçmiş olsun,kardeşimde defalarca çektirdi en sonunda Manisada genel cerrahi doktorunun özel muayenehanesinde lazerle yaptırdı belkide 10 sene oldu hiç tekrarlamadı size tavsiyem araştırın lazerle yaptırın.
%100 çözüm ugrasmayın hiç https://urun.gittigidiyor.com/kozmet...E&gclsrc=aw.ds
çok sağol çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
çok sevinirim çok sağol önerebilirsin
çok sağolun benim daha öncedende oldu ama kendiliğinden geçti sonra ama şuan tekrardan oldu
Bende de olmuştu,enfeksiyon tüm tırnağı sarmıştı ve artık son seçenek tırnağı çektirmekti,genel cerrahi bölümüne gittim,hissetmiyor olmama rağmen ayaklarımı yinede uyuşturup çektiler ve sonra da tekrar etmedi. Fakat çoğu kişide tekrar tırnak batması yaşanmış.
cerrah