O ilac ayni zamanda anti depresan. Doktor onayi olmadan kendi kafana gore kullanma bence.
O ilac ayni zamanda anti depresan. Doktor onayi olmadan kendi kafana gore kullanma bence.
Champix: Sigara bırakmakta yardımcı, vücudun nikotin yoksunluğunu hafifletici azaltıcı özelliğine sahip bir ajandır.olası yan etkiler bu ilaç size reçete edildikten sonra ve düzenli kullanımdan 10 gün sonra karaciğer enzimleriniz Ast/Alt bakılmalıdır.değerlerde çok ciddi yükselme varsa ilaç kullanımına son verilmelidir.
Zaten bu ilacı reçete eden hekim sizi 10 gün sonra kontrole çağıracaktır...
1 kutudan sonra sigara icemiyorsun yani isteesende olmuyor gitmiyor.Ama ikinci kutuyu yazdırmak lazımmış devam etmedim ilacı bıraktıktan 1 ay sonra geri sigaraya başladım
Psikiyatrik ilaç kullanana (sistemde görüyorlar) bu ilacı vermezler. Parayla alırsın
@perseküsyon
evet bakanlık ilacı göndermiyormuş
kendim aldım sabah ilk dozu aldım bir ay deniyecem bakalım bırakabiliyormuyum
@mmmy1983
Çok şükür bıraktım Sadece başlangıç paketiyle ama biraz ters etki yaptı Agresifleştim
@perseküsyon
BİR PAKET YETERLİ OLDU DİYORSUN
inş. bende de aynı sonucu verir bende bir paket kullanmayı düşünüyorum
pazartesi başladım sabahtan 10 . günü belirledim sigara bırakma günü olarak.
senin şizofreninde bir alevlenme oldumu kardeşim veya uykularında bozulma
Şizofrenide biraz alevlenme oldu Bunun dışa yansıması da "sinirlilik" olarak kendini gösterdi İş yerinde birkaç defa yabancı kişilerle sözlü kavgaya giriştim. Ama çok şükür ki ilacı bırakınca her şey düzeldi
ben dün gece uyuyamadım
inş olağan bir şeydir tekrarlamaz
bu gün ilaca başlayalı 8. gün
sigara içmedim henüz
bu günü bırakma günü olarak belirledim.
sabah kahve ve çay içerken biraz zorladı onun haricinde şimdilik bir sıkıntı yok.
herkese sigarasız günler dilerim.
ben 10 dakikada bır sıgara ıcıyordum bırakalı 4 ay oldusigara bıraktırma ılacıda kullanmadım
![]()
171 sigara bırakma hattını aradım. Verdikleri ilaç sayesinde bıraktım.Yaklaşık 24 gündür içmiyorum. Hayata yeniden dönmüş gibiyim. Sigarayı bırakmak isteyen herkese champixi tavsiye ederim. Bu ilacı kullanan başka arkadaşlar var mıdır ? Varsa deneyimleri paylaşalım. Biraz içme isteği oluyor ama geçiyor...
@perseküsyon
Champix kullandim hiç bir şeye yaramadi mide ağrısı yaptı bende bırakmak irade ile ilgili bir şey bence ya da hastanelere düşünce er ya da geç bırakıyorsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk