TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    hastane Avatarı

Son Giriş
    07.06-2019
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar protein kaçağım var.Protein kaçağım olduğunu geçen sene öğrendim.Konrollerimi 3 ayda bir yaptırıyorum.Ama hiç artış yok.Sabit bir izlenim söz konusu..Arkadaşlar hastaneye gidip kontrollerini yaptırıp da benim kaçağım bayağı artmış olan var mı? Acilen cevaplarsanız sevinirim Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

bende cuma tahlil yaptırdım yarın öğrenicem sonuçlarımı..diyabet 2 mevcut bende buna istinaden yaptırdım gerçi 6 ay oldu benim, doğrusu herhalde 3 ayda bir olması lazım?...sende diyabet falan da varmı açlık tokluk şekerin kaç..karaciğer enzimleri falan?

Üye
    hastane Avatarı

Son Giriş
    07.06-2019
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    1

Açlık tokluk şekerim 6ay öncekinde 84 müş snra kasımda dagitiğimde 74 olmuş.Yenede normal sınırlarda olmasına ragmen bir düşüyor bir yükseliyor.Bunu sanki hissediyorum.Ara ara başım dönüyor.Sanki tansiyonumun düştüğünü hisediyorum.Tansiyonumu ölçtüğüm zamanlarda 11.6 12.7 geliyor.Normal yani

Askıda Üyelik
    deathless Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    yalnızlar bulvarı
    Alınan Beğeniler
    505
    Verilen Beğeniler
    241

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    28 ARALIK TA antalya devlet de kan idrar tahlili yaptırdım burda bir çok kişi değerler vermiş 700-800 falan,kıstasları bilmiyorum açıkçası ama benim kiler..kreatinin:209,10 durum H..PROTEİN:126,74 durum H...BU VERDİKLERİM 700-800 e göre dahamı iyi benimkinde 5 haneli rakam varda ne nasıl kıstas alınıyor..delix 2.5 mg dıamicron 60 mg ve D vitamini damla verdi doktor..herkese geçmiş olsun..