denizlide umut termal isimli bi otel var biraz tuzlu ama cumhurbaşkanı bile geldiğinde orada kalıyor tavsiye ederim .
Merhaba arkadaşlar,
Yakında Türkiye’ye geliyorum ve kaplıcaları ziyaret etmek istiyorum.
Kemikler için, kaslar için, cilt için hangi kaplicalar iyidir. İçinde spa, sauna vs. de olabilir, hatta daha memnun olurum
Yeni yılda kemiklerimden ameliyat olacağım biraz şifa depoliyim.
Şimdiden teşekkürler!
denizlide umut termal isimli bi otel var biraz tuzlu ama cumhurbaşkanı bile geldiğinde orada kalıyor tavsiye ederim .
@black bishop
Cumhurbaşkanı gidiyorsa kesin gitmeliyim![]()
onu siz biliceksiniz artık ama doktoruna kadar her bişeyi bünyesinde bulunduran bi hotel
Gazlıgölde çok iyi.
merhaba her sene edremitte gittiğim yerler var fiyatlarıda makul ve kaliteli
Güre Saruhan Termal Hotel
Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
gitmişken kaz dağlarınıda mutlaka gezin kahvaltı edin doğayla başbaşa kalmanızı tavsiye ederim
sivas kangal balıklı kaplıca sıcak çermik soğuk çermik
Bu durumda sizin için önmli olan suyun mineralidir Türkiyede
en cok mineralli şifalı su afyondadr.diger temaller 5 mineralken
afyon 32 dir .bunu göz önüne alarak afyon da bir tesis seçmenizi
öneririm
Teşekkürler arkadaşlar. Ben araştıracağım dediğiniz yerleri
afyonda orucogluna gitmistik biz gunubirlik. havuzlari,saunasi,filan guzeldi. otel olarak pahali ama senin yurolar cokturzarar etmezsin. ama afyon cekilir gibi bi yer degil. hemencecik sikilirsin. kucucuk sekerden lokumdan gecilmeyen bi sehir
insan afyona giderse vaktine yazik.
bide yalova armutluya gitmistik. valla patladim15 gun. hicbi gezme yeri yok.yalovaya inelim dedik bi pide yiyelim bari diyince ogggg. lokantalari igrenc. masalari silerlerken bile les gibi bezlerin kokusundan oldum.hicbisi yiyemedim igrenmekten.
bereket armutludan istanbula budo varda istanbula kacip soluk aldim.
kaplica diye paraya yazik dermisim![]()
afyon gazlı gölde satılık 3 tane termalim var. ucuz fiyatta da veriyorum.
@MUHENDIS
Nedir otel mı
Fiyat nasıldır
5 yıldızlı termal otel. ve fiyatı 14 milyar.senede 10 gün kalma hakkın var. tapusunuda veriyorum. miras olarak da varislere geçiyor
Fiyatı 14 milyar nasıl oluyor yeni para mı eski para mı
Senede 10 gün kalma hakkı nasıl oluyor