malik olan şahsın adına tapusu var.binayı alıp kaçaçak degil ya ? sözleşmeler var.
malik olan şahsın adına tapusu var.binayı alıp kaçaçak degil ya ? sözleşmeler var.
14 bini baglarsin. br kere gidince bikarsin. sonrada kiralamak isteyince kimse kiralamaz. bide her sene yuklu bi aidat odersin git veya gitme.
bizde armutluya IHLASZEDE bi yakinimiz kendi gitmedigi icin bizi rica minnet aidati siz odersiniz diye gondermisti.
yas is bu devremulk. paran varsa istedigin otele istedigin zaman parani ver rahatca hicbir sartlanmaya ugramadan tatilini yap.
merhaba Bursa / İnegölde Oylat kaplıcaları tavsiye ederim.
Umut termale bende bir arkadaşım ile gittim, yürüme engeli olan hatta tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarada çok uygun. Asansör ile termal havuza, jacuzzi, hamam, restoran...hepsine rahtlıkla ulaşılabiliniyor..engelli odaları var. Yemeklerini çok beyendik...zeytin ve zeytinyağı, petekli bal ve yeşillikler kendi ürünleri ..şahane !! tabiiki herkesin beklentisi farklıdır süper lüks değil fakat güzel ortam, yardımcılar, ilgililer.
@Zorro, o kadar parayı bir odaya bağlama
Öncelikle gecmiş olsun
kendimden örnek vereyim 2000 Yılında Balıkesire gezmeye gittik
benim ayagıma tırnak batıyordu ve ayak baş parmagımdan iltihap akıyordu
yaklasık bir haftadır ayak parmagımdan iltihap geliyordu
tesadufen ordaki bir ucuz termal otele girdik neresi oldugunu hatırlamıyorum
aylardan mart ayı oldugunu hatırlıyorum sadece
otelin kaplıcasına girdik su okadar sıcakki dısarda kar yagıyordu
neyse otelde bir gun kaldık tam yalan olmasın 2 gun sonra ayagımdaki iltihap
gecti gözumle gormesem kendime olmasa inanamıycam ama ben bile inanamadım
Balıkesirin kaplıcalarını araştırmanı öneririm
-bolu narven
-bolu karacasu termal
-bolu mudurnu sarot kaplıcaları
-bolu seben pavlu kaplıcası
tam zamanı aslında havalar ısınmadan şöyle birkaç günlüğüne kaçabilsem...
Kaplıcalarda Afyon. Bursa hernekadar kaplıca şehri olsada Afyon kaplıca turizmi çok gelişti suları mineraller açsından daha zengin olduğu söyleniyor.
Balıkesir Edremit'te bağlı birçok kaplıca var suları çok şifalı ve bol, sauna hamam da var, Balıkesir Gönende de termal oteller var, Yalovada termal oteller var. Ankara Kızılcahamam ve Ayaşda kapilacalar var. Denizli Karahayit var, hepsine defalarca gittim hepsinin sularında farklı mineraller var hepsi çok şifalı.