TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    lazarov Avatarı

Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    19:13
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba bugün ilacimi yeniden yazdirmak icin gittigim uroloji doktoru bana betmiga adli bir ilac önerdi.Yeni bir ilacmis ve calisma mekanizmasi farkliymis deneyen kullanan arkadaslar deneyimlerini aktarabilir mi?

Üye
    lazarov Avatarı

Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Arkadaşlar emselex 15 mg kullanıyordum tam ilac güzel etki etti ilacin etkisi bitti.Mictonorm a geçtim günde 1 tane 30 mg harikaydim 2. Ayin sonunda 3. Ay basladim ilaca yine etkisi gitti her ilac 3. ay sonunda etkisini kaybediyor ama her ilac etki ediyor.2017 mayis ayindan beri gunde 3 4 defa tuvalete giderim mesane kapasitemin gayet iyi oldugunu dusunuyorum hele hele su mictonorm un 2. Ayinda hem hissiyat hem siklık bakimindan cok rahattim.Annemde de bu hastalik var acaba donemsel midir usutmus muyumdur inanın 3 yildir hayatimi mahvetti su illetten kurtulsam yeniden dogmus gibi olucam onumde 6 aylik almanya maratonu var orda ne yapicam bilmiyorum.Belki sinav haftasi stresten boyleyimdir.Normal zamanda ilac etki ettiginde umrumda bile olmuyor idrar hissi ve sabah 6.30 tan 14.30 a kadar wc yr gitmiyorum bile simdi yine basa dondum acaba baska bir sey mi var urodinami yapmaya hic gerek duymadilar.marsa kolini kurmayi dusunen insanlar varken 2018 de bir mesane ic basinci ayarlayamamalari cok sacma ilac sirketlerin para kazanmak icin tedaviyi gizlidigini dusunuyorum artık

Üye
    halil385 Avatarı

Gerçek Adı
    Halil
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    76

@lazarov alternatif tıbba yöneldin mi hiç (keten tohumu yada özellikle propolis)
    Ben propolisin oldukça faydasını gördüm E.coli bakterilerine birebir bunu da forumda sürekli yazıyorum arkadaşlara

Üye
    lazarov Avatarı

Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Kirkkilit otu kullanmistim bir dönem o kadar.benim sorunum bakteri ya da enfeksiyon degil.sadece mesane basıncı.Ilac 2. Ayda harika etki yapıyor.3. Ayda sil bastan 0 laniyor.

Üye
    jonjon Avatarı

Gerçek Adı
    GöKHaN
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    23:20
    Yaşadığı Yer
    Ankara/ümitköy
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    253

Arkadaşlar aktif mesane sorunuyla ilgili mesaneye yapılan botoks tedavisini bi araştırın derim.. 18 yıldır omurik felçlisiyim ve his kaybım yok, 9 yıldır tak sonda kullanıyorum ve mesane kapasitem 250, ne yaptıysak sık idrarı, kaçakları, bulanık tortulu idrarı, enfeksiyonu kesemedik ve doktorum artık mesane duvarının yıpranmaya başladığını ve iki seçeneğim olduğunu söyledi, biri mesane genişletme ameliyatı ikincisi botoks.. botoksu uyguladık ve ilk yıl etkisi 6 sürdü, sık israr hissetmelerim, üşüyünce, acıkınca, sinirlenince, rüzgarda kalınca idrar hissetmelerim, bulanık idrar bitti.. sonra botoksu tekrarladık etkisi daha uzun sürdü ve yarın 3. kez botoks uygulatacağım doktorum başkent hastanesinden Cem Aygün..

Üye
    lazarov Avatarı

Son Giriş
    09.11-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Pazartesi doktoruma gidip gorunucem ne cozum onericek merak ettim son cikan ilac betmigayi denerim o da 3. Ay etkisini kaybederse artik bakicaz caresine

Botoks fiyatları sgk ile olan anlasma vs var mi botoks uygulatmak mesaneye zarar veriyor mu?Botoks uygulandiktan sonra tak yapmak zorunda miyiz? (ben normal de tak yapmıyorum herhangi bir sondam da yok dedigim gibi ilac etki ettiginde harikayim ama etkisi 0 laniyir surekli)Bunlari cevaplandirirsaniz cok yardimci olursunuz

Üye
    jonjon Avatarı

Gerçek Adı
    GöKHaN
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    23:20
    Yaşadığı Yer
    Ankara/ümitköy
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    253

@lazarov

doktorunuz rapor çıkartırsa ödemezsiniz ücret, herhangi bi zararı yok, ben idrar boşaltımını yapamadığım için tak yapıyorum ve siz boşaltımı tam yapabiliyorsanız kullanmanız gerekmez bence, bu soruların cevabını en iyi doktorunuz verecektir

Üye
    Vasaka Avatarı

Son Giriş
    19.01-2019
    Saat
    22:08
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@lazarov

merhaba elektrik tedavisi denedinmi hiç

Üye
    Vasaka Avatarı

Son Giriş
    19.01-2019
    Saat
    22:08
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @lazarov

Ben de betmiga kullanıyorum ama tam geçirmiyo

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12