Arkadaşlar emselex 15 mg kullanıyordum tam ilac güzel etki etti ilacin etkisi bitti.Mictonorm a geçtim günde 1 tane 30 mg harikaydim 2. Ayin sonunda 3. Ay basladim ilaca yine etkisi gitti her ilac 3. ay sonunda etkisini kaybediyor ama her ilac etki ediyor.2017 mayis ayindan beri gunde 3 4 defa tuvalete giderim mesane kapasitemin gayet iyi oldugunu dusunuyorum hele hele su mictonorm un 2. Ayinda hem hissiyat hem siklık bakimindan cok rahattim.Annemde de bu hastalik var acaba donemsel midir usutmus muyumdur inanın 3 yildir hayatimi mahvetti su illetten kurtulsam yeniden dogmus gibi olucam onumde 6 aylik almanya maratonu var orda ne yapicam bilmiyorum.Belki sinav haftasi stresten boyleyimdir.Normal zamanda ilac etki ettiginde umrumda bile olmuyor idrar hissi ve sabah 6.30 tan 14.30 a kadar wc yr gitmiyorum bile simdi yine basa dondum acaba baska bir sey mi var urodinami yapmaya hic gerek duymadilar.marsa kolini kurmayi dusunen insanlar varken 2018 de bir mesane ic basinci ayarlayamamalari cok sacma ilac sirketlerin para kazanmak icin tedaviyi gizlidigini dusunuyorum artık