Kaçamak yok! Kaçamak yapacağında buna değer mi diye sor kendine....
Kaçamak yok! Kaçamak yapacağında buna değer mi diye sor kendine....
Tamam bu başlıkta devam edelim. Ilk ben yazıyorum ozaman
kilo:100 kg emin değilim öğle arası tartılacağım
boy : 1,61
istatistklere göre 56 kg olmam gerekiyormuş. Olaam kemikli bir yapıya sahibm 56 olursam hortlağım çıkar. Tersine çevirdim hedef 65 kg inşallah
[ı]hadi bakalım bilgiler ve hedfler gelsin[/ı]![]()
@ayşegül_01
site yönetimine mesaj atma bölümü için Messenger gibi bir şey yapın diye yazdım ama hiç bir gelişme yok evet dediğiniz gibi yazı yazmak bile işkence haline geldi yönetim platformu daha kullanışlı hale getirmediği sürece üye kaybına neden olur. yeni üye biri bile resim yüklemeyi dosya eklemeyi bize sorar hale gelmiş beceremiyor adam bu sitenin acil güncellenmesi ve daha kolay kullanabilir hale gelmesi lazım özel mesaj bölümü bile ağlar vaziyette
@jewel
Ben verdim vereceğimi yemezsem kaçamak kilo gidiyo
Nefse hakim olnca korunuyo kilo çok yerseniz gelir
2öğünden fazla yemiyorum ben kaçamakta olsa
Bu şekil koruyom
Sırf sıvı şeylerle olmaz kilo verme zararlı dikat et kendine
@sahranil Sırf sıvı şeylerle olmaz kilo verme zararlı dikkat et kendine
diyen arkadaşım.Bunu bana değil zayıflama ameliyatı yapan doktorlara söyleyin bir de size nasıl cevap verirler acaba...30 gün sıvı gıdayla beslenilecek sonra katı gıdalara geçilecek.Ben bilimsel bir açıklama yapıyorum size ama anlatamıyorum...Çünkü bu bir detox yöntemidir.Mide hazm etmek için hareket etmediğinden hızla küçülür ve verilen kilolar geri alınmaz... @ayşegül_01 100 kg olduğunu söyleyen arkadaşım zayıflama ameliyatı olsaydı 1 ay sonra 20 kg vermiş olacaktı.Ama ameliyat olmasa da 30 gün sıvı gıdayla beslense yine 20 kg kaybedecek ve acı çekmeyecek...
profil resmin son halin ise bacakların kalın arkadaşım bisiklet binerek bacakları zayıflat.![]()
@İron kilodan dğl bacağım
Az lenfödem varmış
Yapısı öle
Eski hali daha kalındı
Uzun botları hayatta giyemezdim![]()
Aaaaaaaaaaaaa!!!!! Erkekler şişman bayanlardan nefret ediyor...![]()
Fazla incelme olmadı bacakta yapısı böle bunada şükür
38 bedene giriyom bunada şükür eskisi 44dü
Eşimin sizlere çok selamı var . Kendisi her ne kadar şuan 105 civarı kiloda olsada kendisiyle tanıştığımda 110 kg dan 77 kg düşmüştü. Onun sloganı "az ye çok çalış, doymak için değil yaşamak için ye"olmuş.
Evlendikten sonra benim güze yemeklerim sayesinde tekrar kilo aldı ama biz aşkla tekar zayıflayacağız.))
@ayşegül_01
Ben de eşinize saygılarımı sunuyorum.Benim niyetim kendim gibi ortopedik engelli arkadaşlara yardım etmekti.Çünkü bizim kilo almamamız gerekir.Verdiğim bilgi hazine değerinde tabi ki kıymetini bilenlere... Nefse ağır geliyor ama .Sonuç harika....
Ben bu sene başında bir immünoloji uzmanına gitmiştim. Drbana inanılmaz bir yasak listesi ve diyet verdi. Bunun yanı sıra bitkiselvitamin ilaçları. Ben bu diyete nerdeyse hiç kaçak olmaksızın uydum. Ve 15günde 4 kg verdim.2. beyin gerçekten mide ve bağırsaklar.
@ayşegül_01
sizde eşinize selam söyleyin harika bir aile profili mutlu olduktan sonra kilo falan sorun olmuyor sanırım yada sen zayıflayamayınca yakınlarındakini şişmanlatarak sorunu çözmüş gibisin. eşiniz ve çocuğunuzla birlikte sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.
@sahranil
38 bedene düştüysen büyük başarı tebrik ederim.
@jewel
Türk erkeği çok zayıf cılız bayan sevmez. Balık etli hanım göbeği ve tatlı dilli olsun yeterörnek vereyim futbolcu Caner Erkin in eski eşi Asena Atalay çok zayıf ama yüzü ve bakışları çok güzel. Benim favorim Sıla üstüne tanımam.
![]()