TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Semjeito Avatarı

Son Giriş
    13.12-2017
    Saat
    23:29
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar arkadaslar ben bacagimdaki carpikliktan dolayi 23/06/17 de ameliyat oldum.Eksternal fiksatör takildi ve ayarlama tam bir ay sürdü simdi kaynamasi icin beklemedeyim. İlk zamanlarda bastonla daha rahat yuruyordum fakat ayarlar bittikten sonra bastigimda cok siddetli agri yapiyor. Tibia ve fibula kirigi hakkinda iyilesme surecini paylasacak biri varmidir acaba ?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.030
    Verilen Beğeniler
    4.302

Bu konuda deneyimi olup @Semjeito arkadaşımıza bilgi verebilecek kimse yok mu?

Üye
    vetbat Avatarı

Gerçek Adı
    Taner
    Son Giriş
    27.02-2023
    Saat
    10:21
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    65
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Anladığım kadarıyla suni olarak kemiğinizde kırık oluşturuldu. Kemiğin olağan halini alması için araya kaynama esnasında boşluğu kapatacak materyal konuldu ve ekternal fikzasyonla dışarıdan sabitlendi. En azından eskiden biz böyle yapardık (veteriner hekimim yanlış anlaşılmasın) Genel kaynama bazı şartlara bağlı yaşınız, sigara içmeniz gibi...

2 ay normal kaynama süresi, 1 ayda ufak ufak ağırlık verdiğinizi varsayarsak 3 ay da kaynamanın tamamlanması gerekir. Son 1 aylık sürede yük binmesine bağlı kaynama sorunları olmazsa 3 ayda işlem tamamdır diye düşünüyorum. Ancak ilk yük binme döneminde iyileşme sorunları olup olmadığını mutlaka kontrol ettirin. Ağrılarınız varsa gayet normal.

NOT:Tamamıyle mesleki ve kendi kırıklarımdan yaşadıklarımla böyle bir yorum yaptım.

Üye
    Umİt_YvZ Avatarı

Son Giriş
    10.12-2017
    Saat
    22:43
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bende 4 ay önce ameliyat oldum tibia ve fibula kırığı için platin takıldı şuan degneksiz yürüyorum topallayarak tabi henüz tam iyileşmedi maalesef misal en fazla 150 metre yürüyom sonra ağrı yapıyı