TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    fatma1071 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ........
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    9

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Sevgili ms (multipl skleroz) hastası arkadaşlarım bende ms hastasıyım ve diğer arkadaşlarımın ne ilaç kullanıyorlar nasıllar memnunlar mı diye merak ettim ben ilacimdan memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum , ne tür tedaviler var kullananlardan bilgi edinebileceğimi düşündüm, paylaşım da bulunursanız sevinirim.

Üye
    bekone Avatarı

Gerçek Adı
    Titorelli
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    SİVAS
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    77

Merhaba bende MS hastasiyim 3 yıl betaferon kullandım hic menmun değildim 2 yıldır rebif44+zilobe kullanıyorum ve gayet menmunum .
    sizede çok geçmiş olsun

Üye
    fatma1071 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ........
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    9

ben 1 sene copaxone kullandım ondan memnun kalmadım ondan sonra rebif iğne kullandım 1 sene ağrı kesici bağımlısı yaptı onu da bırakmak zorunda kaldım şimdi 1 senedir gilenya hap kullanıyorum ama hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum doktora gideceğim önümüzdeki haftalarda ama ilaçlar hakkın da bi fikrim yok korkuyorum yan etkilerinden. O dediğiniz rebif44 gün aşırı vurulan iğne mi ne gibi etkileri oluyor

Üye
    sivaslı058 Avatarı

Son Giriş
    17.07-2018
    Saat
    20:23
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Rebif44 kullaniyordum 2 ay boyunca zaten 4 ay once teshisim gerceklesti karaciger enzimlerim yuksek ciktigi icin birakmak zorunda kaldim 2 hafta sonra tekrar basliyacam ama ben cok memnunum bu ilactan bana hic yan etkisi olmadi