Neciymiş bu?
Neciymiş bu?
Şarlatanın teki... başka bir şey değil.
Güya hastalardan para almıyormuş ama 1000 dönümden büyük bir çiftliği ve büyük baş hayvan sürüsü var.
Her yıl binlerce ziyaretçi geliyormuş. Bulunduğu köy turist cenneti olmuş. Hastaların çoğunu iyileştiremiyor. Arada iyileştirdikleri ya kendiliğinden iyileşiyor ya da aslında psikolojik sorunları olan kişiler. Zaten gelenlere tedavilerini bırakmamaları söyleniyormuş.
Bilindik medyum numaraları.
Arkadaşım yıl 2014 olmuş bu işin eğitimini almış DR ` lar ve teknoloji varken bu şarlatanamı inanıyorsun yazık valla. Adam eldiven bile takmıyor yaptığı kesimlerde rahmetli Kemal Sunal`ın filmi aklıma geldi valla DR Civanım
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama anladığım kadarıyla kimse bu adamı tam olarak anlamamış yada tanımadan yorum yapıyorsunuz
kardeşim john of god ne demek biliyormusun tanrı john demek adam kafadan zırvalamış zaten
John of God - YouTube
aynen şarlatanın önde gideni...
Adamın 3-4 videosunu seyrettiğim gibi, yabancı basında hakkında çıkan haberleri ve makaleleri de okudum. Hatta bunlardan bir tanesinde Dr. Mehmet Öz'ün bile değerlendirmesi var.
Elbette adamı gidip yerinde görme şansımız yok.
Ayrıca ben tıp doktoruyum. Gerçek bir tedavi ile şarlatanlığı ayırdedebilecek kadar eğitimim var.
Arkadaşım bu çeviri doğru olmamış. John of God "Tanrı'nın John'u" demek... Bir nevi aziz yerine koymuş kendisini... tanrı olduğunu söylemiyor.
kendine sorarsan neden olmasınki der yani oda olur der![]()
Ben de duydum bu adamı. Brezilya'da tüm hastaneler kapanıyormuş bu adam yüzünden. Önceleri bakışıyla iyi ediyormuş herkesi, şimdiye aklından geçirmesi bile yeterliymiş. Doktorlar hasta bulamamaktan Brezilya'nı terk etmeye başlamış...
Bir de sevindirici haber, seneye ortadoğu turnesine çıkacakmış ve Türkiye'ye de gelip herkesi iyi edecekmiş. Doktorlar tedirgin, sakatlar heyecanlı.... Cnm yaaaa!![]()
vay be ozaman şimdiden kuyruktaki yerimize rezervasyon yaptıralım![]()
Yok yok, kuyruğa girmiyorsunuz bile! O derece hikmetli bi üstat.
Bülent bey boru değil bu adam tanrının adamıymış baksanıza bizide bir aklından geçiriverse ne var sanki ama iyleştirmek için ha başka bişey için değil![]()
Oradan üfürdümü rüzgarı buraya kadar gelmiyor muymuş?