TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    selen25 Avatarı

Son Giriş
    12.11-2009
    Saat
    20:57
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    sevgili dino ben siteye yeni üye oldum...bacagında kısalık varmış düzeltilebilirmi diye soruyorsun...bende buradan hem sana hemde diger arkadaşlara cevap vereyim istedim...ben de 1 yaşında polio sekeli oldum...ilk ameliyatımı 6 yaşında oldum pek faydassı olmadı ama 20 yaşında tekrar ameliyat oldum o ameliyatın çok faydasını gördüm benimde ayagımda 5 cm lik kısalık vardı damar çekiyordu ve bacagım uzatıldı şu an iki bacagım eşitlenmiş durumda sadece biraz zayıflık onun içinde hem kendi dr um hemde fizik tedavi uzmanlarıyla görüştüm...pes etmeden hiç ara vermeden egzersi ve suda yürümeye çaılşma yapman gerek dediler yaklaşık 6 aydır egzersiz yapıyorum fizik tedavide gördüm şu an çok iyi durumdayım yürüyebiliyorum ve kaslarımda gelişmeye başladı...yaşınız kaç olursa olsun fizik tedavi sonuç veriyor. benim ameliyat oldugum hastane içelin tarsus ilçesinde özel ömer sayar hastanesi...benim bacagımı uzatmaları için 2 ameliyat olmama gerekti masrafıda çok degil 2 ameliyatımın toplam masarfı 5 bin ytl umarım hepinize faydası olur...ayrıca bu siteyi dolaşırken tesadüfen gördüm ve iyikide görmüşüm umarım birbirimize yardımcı oluruz hepinize slm ve saglıklı günler

Üye
    nöbetci Avatarı

Son Giriş
    18.03-2014
    Saat
    12:36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selen Uzatma ameliyatı bildiğimiz ilizarovmu oldun . Nasıl bir ameliyat oldun açıklarmısın.

Üye
    yılmaz13 Avatarı

Gerçek Adı
    yılmaz
    Son Giriş
    14.08-2012
    Saat
    23:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

svgili ali arkadaşım bende polio sekeli engelliyim fizik tedavisi çok faydalı alacagını zannetmiyorum ama kasları çalıştırmak güçlendirir bisiklet çevirebilirsen faydasını görürsün ben gördüm saygılar

selen slm bende ömer sayarda ameliyat oldum yaklışık 20 yıl önce benide ayaga kaldırdı çom iyi bir doktordur burdan diyer arkadaşlarada tavsiye edbiliriz.. bu arda sana fac vermek sterim geceyolcusu_80@hotmail.com mns adresim saygılar .....

Üye
    cahit ağbaba Avatarı

Gerçek Adı
    cahit ağbaba
    Son Giriş
    18.07-2019
    Saat
    15:58
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşım aynı dertten muzdaribim. bu hastalık öyle bir illetki bir türlü yakamızı bırakmıyor yaş ilerleyince 40' lı 30'lu yaşlarda vucuttaki virüs tekrar faliyete geçiyor. resmen insana sen yaşama der gibi elini kolunu tutamaz hale getiriyor. bir çok doktur bunu hastalarıyla paylaşmak istemiyor. cinsel fonksiyonları etkileyebiliyor. kısacası 2 kat daha yaşlandırıyor. egzersiz, fizik tedavi mutlaka şart ama bazen fazlası vücutu daha güçsüz hale getiriyor. Benim sana tavsiyem fiziksel hareketlerini bol bol yap, çünkü bende öyle yapıyorum. çünkü kanın kalbe geri pompalanması lazım. çünkü kan kalbe ne kadar çok pompalanırsa kalp kasları o kadar güçlü olur ve insan uzun yaşar.

Saygılar

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12