TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    qunes Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Balıkesir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar kurumlara atananlar için bir şey soracağım. sanırım ankaradan bizim mesela atandiğimiza dair kağıt geliyormuş. bu kağıt genelde ne zamana gelir. Atandık, bakanlar demişti mart sonuna herkes iş başı yapacak diye.ama bizim atandığımıza dailr kağıt ne zamana gelir de yerleşiriz.

Askıda Üyelik
    erdalakbay Avatarı

Gerçek Adı
    Erdal AKBAY
    Son Giriş
    18.06-2016
    Saat
    21:03
    Yaşadığı Yer
    MUĞLA
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

ben mebe atandım niğdeye aradım sordum önümüzdeki hafta gelecek arayın evrak listesini alın dediler... net bişey yok ama konuşma böyle... umuyorum en kısa sürede başlarız ve düzgün insanlarla karşılaşırız velakin hizmetli kadrolarına atandım endişelerim var... ama çare yok gidicem

Üye
    mesafe4272 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    erdalakbay;

bende Konya Meb atandım.bende senınle aynı düşüncelerdeyım.Ceza tefkifevleri tek kişilik kadrolara 77 ile memur almıs benım puanım 79.88 yazmadık pişman olduk tek kısı gelmez dıye.Hayırlısı ama yapcak bişi yok inşaallah düzgün insanlarla karşılaşırız.selamlar