Eyüp bey Allah razı olsun Siz atandınızmı
Değerli arkadaşlar ben Van-Erciş ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğüne atandım.Allah atanamayan engelli kardeşlerimize atanmayı nasip etsin.Arkadaşlar c.ve.tevkif.evl.kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Kurumla alakalı bütün bilgi belge kurum başvurularımızı burda birbirimize bilgi sunumunu yapalım.
Eyüp bey Allah razı olsun Siz atandınızmı
Bende Silivri Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne atandım. Hayırlısı olsun.
beyler süre en fazla 15 gün sakın unutmayın geç de kalmayın
hemen yarın arayın neler istiyorlarsa hazırlayın ve hemen gidin
atandığınız kurumu arayın
derbedo ne oldu başta istatislik yayınlamıştım bak hepsi çıktı
allah hepinizin gönlüne göre versin
Yüce RABBİM'in İzniyle ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü'ne --- Memur Olarak --- Manisa-Salihli'ye(Kendi İlçeme) , Puan: 83.09'la Atandım
Burada Kurumla İlgili Bilgiler ve Bu Yerleşme Arasındaki Edindiğiniz Bilgileri Paylaşalım
hayırlı olsun arkadaşım.
arkadaşlar ceza ve tevkif evlerine atananlardan ne gıbı evraklar ıstenıyor.
Yüce Mevlama şükürler olsun kendi ilçeme ilk tercihimlde Afyon a atandım Allah işallah herkese nasip eder
UnFeeLinq;
Eyüp değerli kardeşim hiç canını sıkma bu sene içinde mutlaka bir alım daha gerçekleşecek,bunun mücadelesini vereceğiz merak etme Allah siz atanamayanlarada nasip edecek.
Silivri'yi aradım oradan bilgi verilmedi. Bakırköy Adalet Sarayı'nı arayın denildi. Orayı da aradım, personel işlerini arayın dendi. Numara verebilir misiniz dedim maalesef bilmiyoruz denildi. Uğraşmaya uğraştırmaya devam, burası Türkiye.
Arkadaşlar nereyi arayacağız ,nerede bilgi yayınlanacak ?
arkadaşlar ben ankarayı aradım..atandıgınız yeri ariyormuşuz,pazatesı gunu hepsı bellı olacak bıze bılgı verılecektı.
Teşekkürler beşaltı. Arkadaşlar bilgi sahibi olanlar burada paylaşsın lütfen...