Değerli arkadaşlar ankara merkezi aradım beni atandığım ilin adliyesine yönlendirdi.orda komusyonla görüştüm.pazartesiden itibaren bilgilendirmr yapılacak dedi.
Değerli arkadaşlar ankara merkezi aradım beni atandığım ilin adliyesine yönlendirdi.orda komusyonla görüştüm.pazartesiden itibaren bilgilendirmr yapılacak dedi.
derderbo, hayırlı olsun. Van soğuna hazırlan şimdiden. Dayım da orada okumuştu. Çok soğuk olduğunu söylemişti kışları.
Selcuk Atakan;
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim bende istanbulda yaşıyorum bende silivri cezaevine atandım aynı işlemleri bende yaptım aynı şeyler banada soylendi....
besalti20;
Teşekkür ederim hocam bilgi için. Ben Silivri'yi aradığımda beni Bakırköy Adliye Sarayı'na yönlendirdi onlarda bişey bilmiyorlar.
Selcuk Atakan;
Bende silivriye atandım..p,tesi adliyeyi arıycam ıns.
g_dagar;
Hocam Bakırköy Adliyesi'nde hangi bölümü aradınız?
besalti20;
Hocam hayırlı olsun. Şu adliye adımını hallederseniz bilgilendirir misiniz? Pazartesi bende burada paylaşırım durumu.
tmm kardes
arkadaşlar kurumlara yazı gitmeyecek gerekli açıklama dpb ana sayfada ilk haber de var sonuç belgesi ile gideceksin birde kurumlara yönelik özürlü memur yerleştirme rehberi yayınlamnış kurumlar ona göre komisyon toplayacak atamanı yapıp dpb ye bildirecek
bana dedilerki ankaradan atama yazısı gelecek dediler. o gelmeden bir işlem yapayız dediler.
Pazartesi yada salı günü Ankaradaki genel müdürlüğun internet sitesinden ömss ile ilgili duyuru yapılacaktır
Derderbo hayırlı olsun . Burada çok emeğin var . Atama sürecinde de bilgilerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz....
Arkadaşlar Ankaradan atama kağıdı geldikten sonra bizi arayacaklar ve istenen belgeleri söyleyecekler bu arada takım elbiseli fotoğraf çektirip hazır halde beklemeli..
qunes;
Evet kardeşim ama bu kağıtlar gecikebilir bu kağıtlara umit baglamayın genede pazartesiden itibaren kurumlarınızı arıyıp danışmaya başlayın selcuk karesim ankarayıda aradım aynı bilgi pazartesi onlara yazılı bir şey gelmemiş henüz önce gelsin sonra bize bilgiler verilir