önlisans puan 71.. tercihler izmir ist ankara bolu tekirdağ, çorlu. yerleri yazdım.. genelde 75 - 77 alan arkadaşlar marmara ve ege bölgelerini taraflarını yazmış umarım benimde gelir.. senin tercihler neler puanla birlikte..
önlisans puan 71.. tercihler izmir ist ankara bolu tekirdağ, çorlu. yerleri yazdım.. genelde 75 - 77 alan arkadaşlar marmara ve ege bölgelerini taraflarını yazmış umarım benimde gelir.. senin tercihler neler puanla birlikte..
Puanım 76.. Bende marmara tarafları yazdım bakalım hayırlısı
Lütfen diğer arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız şuan 76 kişi girmiş 2 kişi tıklamış görünüyor paylaşmak güzeldir arkadaşlar tercihlerimiz doğru olsun atama tam olsun
aynen katıllıyorum sonuçta çoğu kişi tercih yapmıştır en azından kim kaç puanla nereye yazdıgımız bu yeni başlık altında toplayabiliriz..
bu arada 76 puanla büyük ihtimal atanırsın 80 üstü pek yok sıralamanda ilk 500 içindedir o yüzden atanma ihtimalin çok çok yüksek..
Bende 66 bana sıra gelir mi bilemem ama :/ Ankara ben ama uzak yerleri yazdım, Artvin Tekirdağ Kastamonu Sinop inşallah sıra gelir bir umut hakkımızda hayırlısı olsun..
emel emel..
çıkmadık candan umut kesilmez benimde pek umudum yok gibi ama olmayacak diye bir şey de yok.. senin ve benim gibiler tamamen tercih şansı olacak gibi. senden yukardakilerin senin yazdıgın yerleri yazmaması gerekiyor..
hizmetli yazdıysan onun gelme olasılığı daha yüksek.. umarım isteğimiz olur ...![]()
Önlisans Yerel Yönetimler bölümü Mezunuyum... Puanım 70,02
01. Tercih 290793505 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Taşra) 02. Tercih 290111929 İÇİŞLERİ BAKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 03. Tercih 291596449 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 04. Tercih 291595401 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 05. Tercih 290463017 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 06. Tercih 290793513 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / MERKEZ - Taşra) 07. Tercih 290793433 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / KUŞADASI - Taşra) 08. Tercih 290793441 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / NAZİLLİ - Taşra) 09. Tercih 290793793 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / FOÇA - Taşra) 10. Tercih 290793785 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / BERGAMA - Taşra) 11. Tercih 290793809 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / KARABURUN - Taşra) 12. Tercih 290922393 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / MEMUR (İZMİR / KONAK - ) 13. Tercih 290922417 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (İZMİR / KONAK - ) 14. Tercih 291595841 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra) 15. Tercih 291595849 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ZONGULDAK / TÜM İLÇELER - Taşra)
İnşallah hepimiz için hayırlı olurda yerleştiriliriz.Lütfen puanı benden yüksek olanlar benimle aynı yerleri yazmasınlar![]()
Benim puanım 78,87 önlisans. Genel olarak Gıda,Tarım Bakanlığının tekniker kadrolarını yazdım son 4-5 tanesine de düz memurlukla vhki kadrolarını yazdım.
Maralcım İzmir Büyükşehir Bld.ni ben de yazdım ama sonlarda... Ben mesleğimden atanacağımı düşünüyorum. İl olarak da Ege dışında batıyı yazdım, Çanakkale, Afyon, Kütahya gibi...
maral inş atanırsın bende izmir büyükşehiri yazdım 11. tercih falan umarım atanırsın bende atanırım .:
gül senin tercihlerinde iyi batı yüksekte kapatıçak gibi ..gerçi puanın çok iyi bence atanmaman imkansız gibi çünkü 80 üstü çok puan kalmadı önlisandan genelde 75-79 arası çok yoğun..
Allah'ım duysun sesimizide bu sene hepimiz atanıp iş başı yapalım inşallah
gul2011 ;
arkadaşım nasılsın..epeydir görüşmedik..bence senin puanın iyi..stratejik bir sıralama yaptıysan bi yer gelir diye düşünüyorum..Allah herkese de sanada yardım etsin..
Meral puan olarak bemim 80,403 puanım var ve senin secmiş oldugun hiç bir yeri secmedim en azndan bi kişi elendi diyebilirz.
tercih olarak Şanlıurfa / istanbul / antalta / adana / hakkari / van
gerisi allah kerim. rabbim hayırlsını nasip etsin.Birde şunu unutmayın arkadaşlar TERCİHLER ÖNEMLİ BEN İLK ATAMAD YANLIŞ TERCİHTEN YERLEŞEMEDİM. BENDEN DÜŞÜK ALANLAR YERLEŞTİ. Sadece Yapacagınız tercihlerde sizdn yüksek almış kişiler secmediyse sizin hayırlısı ise gelir. umutlu olun..
Okan,
Batıdaki tekniker kadrolarına yerleşenlerin puanlarının birçoğu 70lerde... İlk atamada kodum olmadığından 3001 kadrolarını tercih etmiştim tabii puan az geldi, yerleşemedim, kısmetse bu atamada belki de mesleğimi icra edebileceğim bir yere yerleşeceğim.
Maralcım, canım inşallah... Hepimiz yerleşiriz.
İsmail,
Teşekkür ederim iyiyim. İyi dileklerin için de Allah razı olsun. Bu seferki tercihlerim epey stratejik oldu zaten![]()
gul2011 ;
valla senin kadar bende kazanmanı istiyorum..çünkü bütün planların bunun üstüneydi..Allah yardımcınız olsun..hak eden herkes atanır inşallah..
yüreginleyaz;
ben genelde yaşadığım şehire en yakın yerleri yazmaya çalıştım zonguldak ve yozgatta bizim buraya en fazla 10 saat uzaklıkta.Benim omurgam 10 saat ve üzeri yolculukları ne yazık ki kaldırmıyor ve bilindiği üzere her yerede uçak gitmiyor mecburen otobüsü tercih etmemiz gereken durumlar olacak bunları hesaba katarak tercih yaptım.bende ilk tercihte tercih hatasından kaldım bi çok arkadaşım doğu ve g.doğu anadoluda ki yerlere yerleştirildiler belki yazsaydım bende yerleşmiştim.bu tercihlerde de bize hiç kadro açmadılar ilk yerleştirmede vardı ama bunda kodumuzun açıklamalarını bile kitapçığa almamışlar bakanlara twit attım ama duyan kim