yüreginleyaz;
başta sgk var mersin de neresi varsa yazdım
sizin puan kaçtı
Puanım 75
01. Tercih 291574129 TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 02. Tercih 290742521 KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KAYSERİ / MERKEZ - Taşra) 03. Tercih 290942561 KOCASİNAN BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / MEMUR (KAYSERİ / KOCASİNAN - ) 04. Tercih 290112105 İÇİŞLERİ BAKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 05. Tercih 291574425 TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 06. Tercih 291596625 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 07. Tercih 291595577 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 08. Tercih 290463137 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (KAYSERİ / TÜM İLÇELER - Taşra) 09. Tercih 290100857 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANKARA / ÇANKAYA - Merkez) 10. Tercih 290100865 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANKARA / ÇANKAYA - Merkez) 11. Tercih 291595841 TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra) 12. Tercih 291574065 TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (BİLECİK / TÜM İLÇELER - Taşra) 13. Tercih 291574153 TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (KÜTAHYA / TÜM İLÇELER - Taşra) 14. Tercih 290793921 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (KÜTAHYA / MERKEZ - Taşra) 15. Tercih 291942385 İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İSTANBUL / EYÜP - )
yüreginleyaz;
başta sgk var mersin de neresi varsa yazdım
sizin puan kaçtı
Ergül kardeş inşallah moralin bozulmaz benim puan 80,403 Ama ilk 4 tercihim urfa, 5. tercih mersin sgk ... hadi hayırlsı diyek kardeş
puanım 75,6
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ADANA MERKEZ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER SAMSUN MERKEZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR ANTALYA MERKEZ ASAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ANTALYA MERKEZ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR YALOVA Taşra SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR MERSİN Taşra TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR YOZGAT Taşra TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR ZONGULDAK Taşra TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR ISPARTA Taşra TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR BURDUR Taşra SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MEMUR SAMSUN Taşra METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER DİYARBAKIR MERKEZ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER ERZURUM MERKEZ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER BAYBURT MERKEZ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİKER VAN MERKEZ
su damlası;
tercihlerin ve puanın güzelmiş sadece mersin tercihinde çakışıyoruz benimde önlisans puan 71..![]()
inş. senin antalya benimde manisa olur. .![]()
![]()
inşallah ya antalya olursa ailemin yanımda rahat olur inşaallah sizinde manisa olur ama benim gelmez gibi geliyor umutsuzum :S
80 üzeri çok fazla kişi kalmadı .. bence yerleşirsiniz nerdeyse sıralamanız ilk 300-400 lerdedir. sadece tek olumsuz sizden yüksel alanın sizinle aynı yeri tercih etmesi. .bu biraz ANTALYA gibi gözde şehir olunca kaçınılmaz oluyor.. bekleyip göreceğiz..
![]()
teknikerlikler gelsede sıkıntı olmaz elektonikk teknikerliğide güzel
puanım 76,141 tekirdağ ve ilçelerindeki kadroları tercih ettim
tekniker gelme olasılığı yüksek bak o gelebilir.birde erzurum var benim memleket oda iyidir...çok kişide tercihlerini paylaşmamış yazsalardı iyiydi..
![]()
erzurum çok soğuk ya :d BEN soğuklara alışkın değilim
çorlu belediyesini de yazdın mı kvançbenim 1 tane de o vardı 14. tercih..
![]()
umarım yazmamışssındır
su_damlasi;
evet aynen katlanılması zor bir soğuk helede alışık değilsen..![]()
![]()
etrafımdakiler benden daha çok meraklı açıklanmadımı sonuçlar diyorlarYerleştirilelimde isterse 2 hafta sonra açıklasınlar mühim olan yerleştirilmiş olmak
![]()
doğuyu bende yazamadım iklim şartları ve uzaklık nedeniyle.azıcık bi soğukta kemiklerimin ağrısından duramıyorum bide erzurum yazsaydım çıksaydı napardım kizaten karda buzda yürüyemiyorum kar kalkana kadar rapor alırdım heralde
o yüzden yazmadım yaşayabilecek arkadaşlar yazsın oraları diye
![]()
ewet yılın bütyük bölümü kış oldugundan dayanmak çok zor ondan doğu biraz daha az puanla kapatıyor bende yazmadım vala elim gitti erzuruma hatta kendi ilçeme ama yok dedim kal dedim okan buralarda![]()
![]()