Nihayet..
Nihayet..
Herkes için hayırlı olsun....
biö kardeş atandıktan sonraki süreç sıkıntı lımı atandığın kuruma en kısa ne zaman da başlıyorsun bir bilgin var mı
nitelik kodları link arkadaslar unuttum nerden bulacagımı rica.
selamlar, ben dosyayı acamadım. bılg da mı sorun var anlamadım. ömss tercih kılavuzu.pdf gcerlı win32 uygulaması degıl yazıyor. ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.
diyanetin imam muezzın kadroları yokyine baska bahara kaldı
Diyanetin memur kadroları yani düz memurlukları yayınlandı güzel olan bu düşük puanlılar yeterliliği olmayanlar sınava mutlaka girsinler bu sefer kesin verecekler o yeterliliği bu kadrolar dolsun diye esneklik göstereceklerdir mutlaka....
Bio;
kardeş atandıktan sonraki süreç sıkıntı lımı atandığın kuruma en kısa ne zaman da başlıyorsun bir bilgin var mı
Nitelik kodlarını arayan arkadaşlar az dikkatli bakıp iyi okursanız kılavuzun kadroların en altında kodlar mevcuttur...
arkadaşlar öncelikle rabiim herkes için hayırlısını nasip etsin.excel formatına çeviren varmı acaba?
tşkler
Bio;
teşekkür ederim canım benım buldum kafa sonradan dank eetti klavuzun sonuna bakmayı)
Ecza_06 rica ederim arkadaşım, Nihat sen bir atan bakalım kurumdan kuruma fark edebiliyor 1 2 3 4 ay süreç devam edebiliyor...