TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    babur0101 Avatarı

Gerçek Adı
    Burak
    Son Giriş
    15.09-2012
    Saat
    15:43
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Özürlü raporum var ve Araba almak istiyorum;

Raporuma ''H Sınıfı Ehliyet Alabilir'' ve ''Tertibatlı araç kullanabilir yada Tertibatsız Direk kullanabilir'' ibareside yazdırmak istiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar Hangi işlemleri yapmam gerektiğimi söylerlerse çok sevinirim.

Üye
    babur0101 Avatarı

Gerçek Adı
    Burak
    Son Giriş
    15.09-2012
    Saat
    15:43
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR VE H SINIFI EHLİYET ALABİLİR RAPORUMU ALDIM NASILMI ? (DETAYLAR) 109.50 TL aldılar rapor için

Öncelikle İstanbulda bulunan Taksim Eğitim araştırmaya gittim;

Sağlık kuruluna alıcağım raporu söyledim ve bana 1 hafta sonraya gün verdiler.Ve benden 3 adet resim T.C kimlik fotokopisi istediler.Gel heyete giriceksin dediler.

7 gün sonra salı günü gittim.Bana hazırlanmış Bir kağıt verdiler.Ve kağıtta yazan doktorlara muayene ol dediler (1 saat felan sürdü 7 doktora muayene oldum farklı branşlarda).Hepsi kaşe imza attıp verdi. Bende Sağlık kuruluna götürdüm.Ve bana Saat 13:00 de gel dediler hiç heyete girmeden raporumu onaylamışlar 14:20 de raporumu elime aldım.

BİLGİ;
    Ücret 150 TL dendi.
    Vezneden 109.50 TL aldılar.

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

ödediğin paranın makbuzunu kaybetme.
    özürlülerden sağlık raporu için para alınmaz.gidin ödemiş olduğunuz parayı hesabınıza aktarırlar.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hayırlı olsun. Bilgi için de teşekkürler Burak
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Başlığın Etiketleri