TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sasaav32 Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    03:28
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Benim h sınıfı ehliyetim var,kısaca sunu ogrenmek ıstıyorum 1 adetmı araba alabılıyorum adıma kayıtlı baska arac alamazmıyım yuksek motorlu.sol ayagımda polıo sekelım var o yuzden ındırımlı arac vermıyorlar artık otomatık vıtes kullanabılırmısım haklılarda aslında zaten bende ole yapmak ıstıyorum bmw 735 im var kullandıgımda 1250tl ceza yıyıyorum plakada ısaret olmadıgından yaw belkı kendıme ferrari alcam param var b1 sınıfı ehlıyet yada cozum istiyorumm

saygılar

Üye
    okaneren Avatarı

Gerçek Adı
    OKAN
    Son Giriş
    28.05-2014
    Saat
    16:36
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bak ferrarinin enzo su var ya da lamborghini alablirsin. bak bu araçları alırsan trafik zaten durdurmaz

Üye
    führer Avatarı

Gerçek Adı
    çağrı
    Son Giriş
    10.08-2012
    Saat
    02:47
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

ceza yüksekmiş, bmw 7 seride çok dehşet bir arabadır aslında çok durduran olmaz ama, ilerde zengin olursam düşünüyorm :d 3500 cc ötv indirimi varmı

Üye
    okaneren Avatarı

Gerçek Adı
    OKAN
    Son Giriş
    28.05-2014
    Saat
    16:36
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bilmem onu bi bilene sormak lazım

Üye
    sasaav32 Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bılen bı arkadstan yada sıte yonetıcılerınden yardım ıstıyorumm saygılar

Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Vergisini ödedikten sonra istediğin arabayı alabilirsin, mevcut arabanızı tertibat yaptırarak engelli arabasına çevirebilirsiniz. Plakada işaret zorunluluğu aranmıyor sadece ruhsatta yazıyor. Yapmanız gereken mevcut arabanıza tertibat taktırıp projesini çizip fenni muayene yaptırmak sonra trafikte ruhsata engelli aracıdır diye işletmek..

Üye
    Anti Oksidan Avatarı

Gerçek Adı
    @vni
    Son Giriş
    23.04-2021
    Saat
    01:53
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Raporunuzda yazan şey önemlidir.
    Raporunuzda ne yazıyor: özel tertibat mı, otomatik vites mi ya da hiç bir şey yazmıyor mu?

1- Raporunuzda otomatik vites yazıyorsa, salt otomatik vitesli bir aracı ÖTV indirimli olarak alabilirsiniz.

2- Plakadaki zorunlu işaretler geçen seneden bu yana kaldırıldı, artık zorunlu değil, isteyen taktırıyor. Buna ceza kesmeleri yasal değil.
    http://www.engelliler.biz/forum/ozel...light=plakalar

3- 1600 motordan yüksek bir araç almak istiyorsanız, ÖTV'sini ödemelisiniz. ÖTV'den bir kereye mahsus yararlanabilirsiniz, ÖTV ödedikten sonra istediğiniz kadar araç alabilirsiniz..

Üye
    yakamoz06 Avatarı

Gerçek Adı
    yakamoz
    Son Giriş
    20.04-2021
    Saat
    03:03
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Süleyman bey
    Siz madem ötv indirimi almayacaksınız neden H ehliyet aldınız Normal B ehliyette alabilirdiniz H ehliyetle bu istediklerinizi yapamazsınız ehliyeti değiştirmeniz gerek bence

Üye
    sasaav32 Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

raporumda bısey yazmıyor bu ehlıyetımle otvsını odedogım aracı ceza yemeden kullanabılırmıyım cunku ozel tertıbata ıhtıyacım yok sadece otomatık vıtes olsun yeter yoksa ehlıyetıme otomatık vıtes kullanabılır dıye not dusurmem lazım tesekkurler.

Üye
    Anti Oksidan Avatarı

Gerçek Adı
    @vni
    Son Giriş
    23.04-2021
    Saat
    01:53
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Siz H sınıfı ehliyetinizi hangi raporla aldıysanız, o raporda yazan bağlayıcıdır..
    O raporda "özel tertibatlı" ya da "otomatik vitesli araç kullanır" diye yazmıyorsa zaten ÖTV indiriminden faydalanamazsınız ve H sınıfı ehliyetinizle bütün araçları kullanabilirsiniz.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Yeni bir rapor alın. Raporun tanı kısmında sol bacağınızdan sakatlığınıznı olduğu belirtilsin, ibare olarak da "otomatik vitesli araç kullanır" yazsın.

Bu raporla hem otomatik vitese sahip tüm araçları kullanabilirsiniz (plakada damga diye bir şey zaten söz konusu değil artık), hem de 1.6 motora kadar bir aracı ÖTV-MTV istisnası ile satın alabilirsiniz.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    sasaav32 Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar benim sol ayagımda polıo sekelım var.daha önce 2003 te honda jazz ötv indirimli aldım 5 yıl gecıncede sattım.2 yıl önce sıne k adar işyerim vardı iflas ettim.bir sürü hacizler falan kısa surede bu borcu odeyemem ama arabasızda olmuyor.borçlardan kendı uzerıme araba alamıyorum.benim gibi fiziksel engeli olan bir arkadasım var acaba onun üzerıne bır arac alıp kullanabılırmıyım.yada ne onerırsınız cevap beklıyorum bu arada almayı dusundugum arac renault latitude 1.5 dizel otm.saygılar

Editör
    KKELEBEKK Avatarı

Gerçek Adı
    Kısmet
    Son Giriş
    20.03-2023
    Saat
    20:08
    Yaşadığı Yer
    Aydın
    Alınan Beğeniler
    639
    Verilen Beğeniler
    292

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sol ayağınızdan engeliniz olduğunu belirten, otomatik vitesli araç kullanabileceğinize dair rapor ve ehliyetiniz olduğunda tüm otomatik vitesli araçları kullanabilirsiniz...