TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    RUHİ Avatarı

Gerçek Adı
    Ruhi
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    7

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    alanya;

slm
    başkanım helal olsun sana alanyada bi tanesin sen çözemeyeceğin iş yok keşke hyundaı de böyle bi şey yapsaydın geçen sene beni de çok zor durumda bıraktılar

onların yüzünden fiat almak zorunda kaldım.

Üye
    red07 Avatarı

Son Giriş
    11.08-2016
    Saat
    03:08
    Yaşadığı Yer
    alanya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşım bende alanya'da yaşıyorum kardeşim için şu aralar ÖTV siz araç alma arifesindeyim! VW-ford-fıat-renault alanyadaki bayilerin hepsini gezdim kredi çekemezsin dediler! ve pazarlık yaparken önce ötv sizalıcam dersen kuruş indirim yapmıyorlar! Honda ve toyota kredi kullanabilirsiniz dediler nitekim bizim tercihimizde honda veya toyotadan olacak gibi! Eğer aracı daha almadıysan beraber fıyat alalım biraz daha indirim yapabilirler diye düşünüyorum!

Üye
    Landish Avatarı

Son Giriş
    22.02-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    23
    Verilen Beğeniler
    91

Alanyalı, konunun peşini bırakmadığınız için tebrikler.
    Arac satın alırken farklı bayilerden fiyat almakta fayda var.
    Ben bu yıl Peugeot satın aldım. İlk gittiğim evime yakın olan bayi oralı olmadı, sonradan gönderdiğim "sağlam" kişiye daha düşük fiyat verdi, ben de merkezlerine email ile şikayet ettim.
    Başka bir bayiden normal fiyat üzerinden yaklaşık 5.000 tl indirim yaptırdım, ayrıca bedava kasko hediyesinden faydalandım, gayet te güzel hizmet aldım .

İnsandan insana çok fark var gerçekten de... He bu arada dün o ilk gittiğim ve engelli aracı alacağım diye yüz vermeyen bayinin kapandığını öğrendim. Ne şaşırdım ne de üzüldüm!

Üye
    alanya Avatarı

Son Giriş
    01.02-2022
    Saat
    13:05
    Yaşadığı Yer
    Antalya - Alanya
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    9
    Blog Mesajları
    1

Evet arkadaşlar, ilgi alakanız için teşekkür ederim, Teyit almak için Ford Otokoç Alanya Bayisine gittim, zaten adam koltuk değneklerimi görünce bir ihtişam bir muhteşem davrandı ki sormayın halbuki 3 ay önce burnundan kıl aldırmıyordu....

Vesselam ben zaten paramı ev almak için harcadığım için şu an araç alacak param olmamasına rağmen sanki araç alacak birisi gibi model model, fiyat fiyat pazarlık ettik. Yetkili kişi; hangi kampanyadan yararlanmak istiyorsam o kampanyadan yararlanabileceğim sadece bankanın kefil isteyebileceğini YKB'nin bazen gıcıklık yapabildiğini belirtti.

Trend 1.6i 125PS PowerShift Otm. 5K modeli için ÖTV indirimlli olarak

Trend Versiyonuna; 34.500 TL

Style Versiyonuna; 36,500 TL

Titanyum Versiyonuna; 39,500 TL

Alana hayırlı olsun

Üye
    red07 Avatarı

Son Giriş
    11.08-2016
    Saat
    03:08
    Yaşadığı Yer
    alanya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arladaşım sagolasın indirimli fiyatları yazmışsın ama bu indirimler liste fiyatı üzerinden haberin olsun! Yani Sen hiç pazarlık yapmadan almıssın bu fiyatları!

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12