TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    compri Avatarı

Gerçek Adı
    mansur
    Son Giriş
    24.04-2013
    Saat
    14:53
    Yaşadığı Yer
    manisa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    benim B ehliyetim var ben belden sakatım belimde platin var %51 oranınada özürlüyüm belde omirilik ve sinir zedelenmesi var (noropati ağrılar )
    her iki bacağımda otuduğumda 20 dakika içinde hemen uyuşmaya başlıyor onun için araba kulanamıyorum çok fazla H ehliyeti alabilirmiyim? yardımlarnızı bekliyorum......

Üye
    Anti Oksidan Avatarı

Gerçek Adı
    @vni
    Son Giriş
    23.04-2021
    Saat
    01:53
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

B ehliyetinizi engelli olmadan önce mi aldınız?

Üye
    KaRe Avatarı

Son Giriş
    03.06-2016
    Saat
    21:23
    Yaşadığı Yer
    Güneşi Bol Bir Şehir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

alabilirsiniz raporunuzda varmış dediyinize göre b ehliyetinizi h ye çevireceksiniz işiniz zor olmasa gerek

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    00:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.948
    Verilen Beğeniler
    4.220

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    "Gaz-fren elle kumandalı araç kullanabilir, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli bir rapor alacaksınız Yetkili hastaneler'den birinden. Raporun bir nüshası ile sürücü kursuna yazılıp varolan sürücü belgenizi H sınıfına dönüştüreceksiniz önce. Sonrasında da gaz-fren elle kumandalı aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...