B ehliyetinizi engelli olmadan önce mi aldınız?
benim B ehliyetim var ben belden sakatım belimde platin var %51 oranınada özürlüyüm belde omirilik ve sinir zedelenmesi var (noropati ağrılar )
her iki bacağımda otuduğumda 20 dakika içinde hemen uyuşmaya başlıyor onun için araba kulanamıyorum çok fazla H ehliyeti alabilirmiyim? yardımlarnızı bekliyorum......
B ehliyetinizi engelli olmadan önce mi aldınız?
alabilirsiniz raporunuzda varmış dediyinize göre b ehliyetinizi h ye çevireceksiniz işiniz zor olmasa gerek
"Gaz-fren elle kumandalı araç kullanabilir, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli bir rapor alacaksınız Yetkili hastaneler'den birinden. Raporun bir nüshası ile sürücü kursuna yazılıp varolan sürücü belgenizi H sınıfına dönüştüreceksiniz önce. Sonrasında da gaz-fren elle kumandalı aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...