engeliniz nedir ?
Selamlar arkadaşlar h sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum. Acaba ehliyet sınavında yanıma refakatcı (okuman ve yazman) verirlermi? Bunun için nereye başvurmalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim. Heyet raporu alırken hem ehliyet hemde vergi indirimli araç için başvuru yapmak istiyorum kurula nasıl bir dilekçe yazayım yorumlarınızı bekliyorum teşkkürler.
engeliniz nedir ?
Engelim serabral palsı (%44) ama kendime coçukluğumdan bu yana gerek bedensel gerekse eğitsel açıdan iyibakıyorum evde hergün belli haraket programı uyguluyorum hiç ilaç tedavizi almadım kazlarımda bir güç kaybı yok gümdelik hayati işlerimi çok rahat yapıyorum buna araba kullanmakta dahil yanlız sol kolumda biraz tembellik kaldı birde ince işlerde iyne iplik geçirme yazı yazma gibi konularda biraz zorlanmaktayım ehliyetim yok çalıştığım kurum evime biraz uzak arabayı genelde işyerime gidip gelerken kullanmayı düşünüyorum.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...