TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    (gultokinte) Avatarı

Gerçek Adı
    gültekin yalçın
    Son Giriş
    13.09-2012
    Saat
    18:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Herkese selamlar,saygılar,
    arkadaşlar ortopedik engelliyim ve üç tekerli motor almak istiyorum.h sınıfı ehliyetim var ama sürücü kursları iki tekerli motoru kullanamadığım için direksiyon sınavından geçemezsin deyip beni kayıt etmiyorlar.bizler üç tekerli yada özel donanımlı motorsiklet ile sınava giremiyormuyuz?ayrıca sıfır veya ikinci el üç tekerli motorsiklet nereden temin edebilirim?tabiki hesaplı olarak.

Üye
    BilalTRN Avatarı

Gerçek Adı
    Bilal
    Son Giriş
    02.06-2014
    Saat
    16:26
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Engellilere A2 ehliyet veremiyorlar, zannedersem onunda h2 olması gerekli, motorda 3 tekerlekli olduğuna göre vermeleri gerekir.

Üye
    Bacıbey Avatarı

Gerçek Adı
    Havva
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Raporunuzda "H-A2 sınıfı ehliyet alabilir" yazması gerekiyor.. Forumda A2 ehliyet alan arkadaşlar var: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...tml#post976351

Ehliyet sınavına nasıl bir motorsiklet ile gireceğinizi bilmiyorum. Bu sınava giren arkadaşlar tecrübesini yazabilir mi lütfen..?