TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    serkan40 Avatarı

Son Giriş
    02.05-2015
    Saat
    17:19
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhabalar benim % h ehliyeti alır raporum var Sol ayak bilegimde sorun var.raporda her iki alt esktremitede peskavus ve varus deformitesi mevcut yazıyor,ötv den yararlanabilir miyim?bir çok kişiye ve kuruma sormama rağmen net ve kesin bir cevap alamıyorum raporu 2010 tarihinde aldım.(Raporun geçerlilik süresi kısmı boş) . bu konuda beni bilgililendirirseniz sevinirim

Üye
    Bacıbey Avatarı

Gerçek Adı
    Havva
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Rapor oranınızın bir önemi yok. Mühim olan raporunuzda "H sınıfı sürücü belgesi alabilir, otomatik vites araç kullanabilir" ibarelerinin olması. Yani ÖTV indiriminden raporunuzda bu ibareler varsa faydalanabilirsiniz..

Detaylı bilgi için: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...bi-burada.html
    http://www.engelliler.biz/forum/ozel...-hakkinda.html

Üye
    Liljan Avatarı

Gerçek Adı
    Liljan
    Son Giriş
    15.08-2023
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    heyetin size vereceği raporda TERDİBATLI ARAÇ KULLANMASI UYGUNDUR yazısı olduğu sürece (terdibatın nasıl olması gerektiğinede karar verip heyet raporunuzda bunu belirtiyor) indirimli araç alma hakkına sahipsinzi her 5 yılda bir ...
    oranın bir önemi yok isterse %1 olsun ...
    bir kez rapor alıyorsunuz bu dosyanıza konuyor vergi dairesinde bir daha araç almak istediğinizde sizden rapor istenmiyor ...