Tıpkı aparatı taktırırken işleyen süreç gibi burada da tersten işleyecek. Noter satışını yapacaksınız, sonra proje karşılığında donanımı çıkartacak, muayenesini yaptıracak, tescil ve plaka işlemini gerçekleştireceksiniz.
Tıpkı aparatı taktırırken işleyen süreç gibi burada da tersten işleyecek. Noter satışını yapacaksınız, sonra proje karşılığında donanımı çıkartacak, muayenesini yaptıracak, tescil ve plaka işlemini gerçekleştireceksiniz.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
slm gardaş bu arabanın fiyat ne markası ne yazarsan ben 2 el araba almayı düşüniyorum slm ve sua ile
teşekkürler bülent abi
zinnur kardeş araba peugeot 207 1.4 70beygir disel araba manuel vites 24.000TL
orçun bey sanırım erzurumdasınız eğer yanlış hatırlamıyorsam araba ilan sitesindeki ilanınız üzerine ben sizi aramıştım aracınızın 5 yılı dolmak üzere olduğunu söylemiştiniz