TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Pardon Avatarı

Son Giriş
    03.04-2015
    Saat
    18:30
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Banada otv muafıyetlı alınan araca MTV parası geldı 700 TL bunun ıadesı ve durdurulması ıcın gereklı belgeler nedır acaba.. Msj olarakda atarsanız sevınırım konuları hep kaybedıyorum

Üye
    Mami Junior Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammet
    Son Giriş
    12.03-2023
    Saat
    22:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    218
    Verilen Beğeniler
    195

Arkadaş fazla para vermemek için uğraşmış , yoksa bayiler sizin yerinize bu işleri yapıyolar zaten.

Üye
    Liljan Avatarı

Gerçek Adı
    Liljan
    Son Giriş
    25.05-2022
    Saat
    18:01
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

çok sıkıntı çekmişsiniz ama anlam veremedim tüm bu işlemleri bizim bayimiz halletti sadece anahtar teslimi aldık
    ekstra yapılan masrafların ödemesini elbette yapıyoruz zaten tüm bu masraf aşağı yukarı başta belli oluyor onlarda bunu size ibraz ediyor pazarlık aşamasındayken ...

Üye
    ekoduko Avatarı

Son Giriş
    27.12-2012
    Saat
    11:17
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız günlerde aracınızı kullanmayı nasip etsin.

Belirttiğiniz kadarıyla işlemler doğru. Kanunlarda işlemlerin bu şekilde yapılması öngörülüyor. Araç plakasız vergi dairesine gidemeyeceği için mecburen çekici sırtında gidiyor. Daha önceleri kanunu kullanarak haksız para kazananlar oldu bu nedenle devlet haklı olarak bu tedbiri aldı. Özürlü olmayanların (sahte raporla) araç alanlar yüzünden maalesef bu sistem uygulanıyor.

Araç satıcısı; proje çizimi için farklı, plaka ve ruhsat çıkartmak için farklı, vergi dairesi işlemleri için farklı kurumlarla çalışıyor. Her firma komisyon alıyor. Siz yaparsanız çoook uğraşıyorsunuz. Araç satıcısına yaptırısanız vekaleti verip uğraşmıyorsunuz... O konuda doğru bir bilgilendirmedir. Sonuçta seçim sizin: İster siz takip edin komisyon ödemeyin, istersenizde satıcıya yaptırın uğraşmayın.

Saygıalrımla

Üye
    SAMET/ Avatarı

Gerçek Adı
    samet
    Son Giriş
    21.03-2020
    Saat
    22:26
    Yaşadığı Yer
    Tokat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benimde vergi dairesi eksik iş yaptığı için 2 yıl sonra 2600tl kadar mtv vergi borcu gelmişti. bağlı olduğunuz vergi dairesine ruhsat ve raporla giderseniz 2dklık iş hemen düzeltiliyor.

Üye
    CAN_KUŞ Avatarı

Son Giriş
    02.01-2023
    Saat
    21:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bende araba bakıyorum ama ehlıyetımı almadım b sınıfı ehlıyetım var h ye cevıremedım ehlıyetı cevırmeden
    tertıbatlı araba almamda bır sorun teskıl edermı.surucu kursları bana tertıbatlı arac yok kendı arabanızla geleceksınız dedı.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12