Araç alımında rapor süresi önemli değil..
http://www.engelliler.biz/forum/ozel...mumkun-mu.html
başlığında daha önce bi arkadaşımızın paylaştığı;
ilgili yazının çıktısını alarak vergi dairesinde sorun olmadan halledebilmenizi umuyorum..
Araç alımında rapor süresi önemli değil..
http://www.engelliler.biz/forum/ozel...mumkun-mu.html
başlığında daha önce bi arkadaşımızın paylaştığı;
ilgili yazının çıktısını alarak vergi dairesinde sorun olmadan halledebilmenizi umuyorum..
teşekkürler...
mrblar arkadaşlar seviyem t6 raporum % 96 araç alırsam kendim kullanabilirmiyim..?ha bide ticari araç alabilirmiyim raporun üzerine...?tşklr...
H sınıfı sürücü belgen ve araçta özel donanım olursa, evet, aracı kullanabilirsin. Ama araca özel donanım takarsan, bu sefer de B sınıfı sürücü belgesi olan hiç kimse aracını kullanamaz.
Ticari araçların bazıları Binet araç statüsünde tescil edilmiştir. Bu tür bir aracı vergi istisnası ile alabilirsin: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...linabilir.html
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
otomobillerde %37 ticarilerde ise %10 indirim yapılıyomuş doğrumu ...???MOTOR SINIRI VARMI
Evet, doğrudur Erhan
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Mrb arkadaşlar sorum şu t6 omuilik felçliyim %96 lık raporum var tertibatlı araç kullanabilir ehliyetimle manuel vitesli araç alabilirmiyim ya da kullanabilirmiyim...kendim kullanmam için otomatik vites mi olması lazım..?tşklr
manuel ya da otomatik olması önemli değil (daha doğrusu sürüş güvenliği açısından bir risk yoksa, önemli değil), önemli olan şey aracında özel donanımın bulunması.
Yalnız, bir el direksiyonda, öbürü gazda; vitesi neyle değiştireceksin?![]()
bülent abi şimdi alacağım aracın otomatiği yok istek üzerine olurmu yada randuman alırmı bilememm asıl takılan kafama alan varmı ya da olur mu onu öğrenmekk istemiştim..