TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    14:49
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    %97 özür oranıyla h ehliyet alabilir özel tertibatlı arac kullanabilir raporumu tıp fakültesinden aldım şimdi bu rapor ehliyet alırken yada arac alırken özür oranın yüksek sen ehliyet alamazsın aracı kullanamazsın denirmi bana denirse ne yapmam gerekir.

Üye
    edipbalkan Avatarı

Gerçek Adı
    edip
    Son Giriş
    29.11-2021
    Saat
    08:10
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    1

H ehliyet alabilir özel tertibatlı araç kullanabilir raporun elinde kim ne diyebilir rahat ol önce ehliyetini sonra ötv muhafiyetli aracını al ve rahat rahat kullan sürücü kursu parasına ve senin elindeki rapora bakar etliye sütlüye karışmaz canını sıkma

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

özür oranı yüksek diye arac alımında maliyede yada tırafikte sorun yaşarmıyım acaba?

Üye
    Mr.No Avatarı

Gerçek Adı
    Erol Taş
    Son Giriş
    27.09-2022
    Saat
    09:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    17

Adı şanı önemli hastaneden ve Koskoca doktordan kullanabilir raporu almışsın, Maliye sana niye hesap sorsun?
    Al kullan be arkadaş takma maliyeyi kafana... Sorun yaşamazsın misss gibi güle güle kullan...

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

aracı alırken ehliyetin olması şart mı ehliyet almadan önce aracı alamam mı

Üye
    bulocan62 Avatarı

Son Giriş
    15.05-2019
    Saat
    21:27
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

sen kullaacaksan h sınıfı ehliyet şart yada sen kullanmayacaksan 2 kişi göstermen lazım kullanacak ,
    ozaman ehliyetsiz de alırsın arabayı sadece rapor yeter a
    ancaak tekrar rapor alman lazım ötv den muaf olmak için ve en az 90 tutturman gerek
    ankara tıp fakültesindenmi aldınız raporu? ne kadar sürdü ? zorluk oldumu ? rahatsızlığınız nedir?

Üye
    mbozbas Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa BOZBAŞ
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2
    Blog Mesajları
    2

% 90 üzeri raporun ve tertibatlı araç kullanır ibareli yazı varsa elinde ister ben kullanmıyacam dersin 3 dereceye kadar akrabaların kullanır fakat sen kullanamassın + tertibat taktıramassın . hayır aracı ben kullanacam dersen hakkın var H ehliyet var özrüne göre tertibatını taktırırsın kullanırsın.

Üye
    edipbalkan Avatarı

Gerçek Adı
    edip
    Son Giriş
    29.11-2021
    Saat
    08:10
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    21
    Verilen Beğeniler
    1

Sen ehliyetini alıyorsun sonra arabanı alıyorsun %97 raporla h sınıfı ehliyeti sorunsuz alabilen nadir örneklerden birisin değerlendir bunu.

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

raporu samsun 19 mayıs tıp fakültesinden aldım 6 polikılınık dolaştım aynı gün icerisinde f.t.r polkıliniği yoktu oda olsaydı 1. ğünde heyete girecektim ama f.t.r pol. olmadıgı icin 2. ğüne kaldı 2. ğün gittim f.t.r muaynesi sonrasında tom kurul heyete girdim sonrasında 15 gün sonra hastaneden tel. geldi raporun cıktı gelip alabilirsin diye. ben t 4 altı parapilejiyim artı sağ el bilek sabit pilatin var bilek hareketi hic yok parmaklarımı da tam hareket ettiremiyorum

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Oranın araç kullanımı ve h sınıfı sürücü belgesi ile hiç bir ilgisi yok. Yeter ki sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü belgesi alınabilsin...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

h sınıfı ehliyet alır gaz firen elden kumandalı özel tertibatlı arac kullanabilir raporum varken şimdi bundan sonra sürücü kursunda yada tırafikte maliyede özür oranı yüksek diye sorun yaşarmıyım acaba bülent abi.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

E hayır dedik ya
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bu tür raporların belli bir gecerlilik süresi var mı istediğim zaman kullana bilirmiyim

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Rapor tarihi araç alımında sorun olmaz ama, ehliyet için 6 aydan eski raporlar kabul görmüyor.

Üye
    nedenben Avatarı

Son Giriş
    10.10-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    h ehliyetimi sınavlarda yüksek puanlarla kazandım arkadaşlar şimdi sıra arac almaya geldi bilgilerini benle paylaşarak bana yol gösteren arkadaşlardan allah razı olsun