sürücü yönetmeliği der ki: "Epilepsi tespitinde sürücü belgesi verilmez. Şüpheli durumlarda klinik gözlem ve EEG tetkiki dikkate alınır."
sürücü yönetmeliği der ki: "Epilepsi tespitinde sürücü belgesi verilmez. Şüpheli durumlarda klinik gözlem ve EEG tetkiki dikkate alınır."
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
mesala ben 3 yıldır hıc epilepsıden dolayı rahatsız olmadım yıne de ehlıyet alamaz mıyım
Epilepsi varsa, atak sıklığına bakılmaksızın sürücü belgesi verilmiyor.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Selamlar.bir yakınım var.epilepsi hastası.kendine bir taksi türü bir araba almak istiyor.engelli indiriminden faydalanabilir mi?
http://www.engelliler.biz/forum/ozel...alamaz-mi.html ve http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/87781-epilepsi-rahatsizligimdan-rapor-almak-icin-ne-yapmaliyim.html konularını inceliyebilirsiniz ...
h sınıfı ehliyet alamaz ...
Rapor oranı % 90 üzeri olamazsa başka birinin kullanıcağı araba da alamaz
Epilepsi hastasıyım ne ehliyet veriyorlar ne de üstüme araba alabiliyorum. Nasıl iş bu anlamıyorum.![]()
Ortapedik engelli bir kişi tam teşekküllü rapor alırken hangi doktorlar ımza atar?
H sınıfı ehliyet için hangı dr lar ımza atıyor
mesala benım eskıden enelli raporum var ama aracta onu kullanmak ıstemıyorum ortapedi olarak raor almak ıstıyorum diğer raporum ortaya çıkar mı
Epilepsi olduğunuzu gizleyerek rapor alabilir misiniz, deneyip görmeniz lazım. Ama iyi düşünün. Önemli bir karar.
epilepsi oldugum ortaya cıktı devlet hastanesi benıtıpa sevketti bu ne anlama gelıyor
eski raporum olmasa epılepsı ortaya cıkmayacaktı ama
ha bu şekilde alamk dogru mu hayır ama dünyada araştırma yapılmıs alkol kullananlardan daha azmıs epılepsıde kaza yapanlar
nice kalp hastası ınsan var arac kullanan
% 5 epılepsı oranıda mı alamz
ben dun heyete gırdım %5 epılepsı %29 boydan verdı h sınıfı ve ortapedı ıcın gırmıstım osnuc ne olur pekı ılacla kontrol altındadır dedı gözetım altındadır yazdı ehlıey oldu mu demek bu
ehliyet için %5 sorun olma hehalde
kesın öğrenebılcemız bı yer var mı bunu