Bu konuda bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta aracı kullanması ile ilgili olarak hiç bir kısıtlama yok...
Bu konuda bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta aracı kullanması ile ilgili olarak hiç bir kısıtlama yok...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
benim sorumu açıklamak gerekirse bu araçlara normal diğer araçlar gibi herhengi bir konuda vekalet verilebiliyormu yani noter sıkıntı çıkartırmı bende özürümden dolayı notere gidip soramadım cevabınız için sağolun
Bence hiç bir sorun olmaz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
kıbrısa araç sokmak deveye hendek atlatmak kadar zor bir arkadaşım yaptı canından bezdi tererruatı çok diye biliyorum bi araştırın isterseniz
babamın üzerine %93 raporla aldığımız araç ile kıbrısta okuyan kardeşimin yanına gitmek istiyoruz yol uzun olduğundan babam yanımızda olmayacak bu durumda babam olmadan araba ile çıkış yapabilirmiyız bununla ilgili bilgisi olan varsa bekliyorum teşekkürler