orcunnn kardeş için )rahat olsun kullanabilir benimde aynı sol ayak poliskeli şu an eşimde rahatlıkla kullanıyor
herkese selam benim sol ayak diz üstü ampute, otomatik vitesli araç alacam ÖTV siz ALLAH izin verirse bu aracı arabada ben olmadan eşim de kullanabilirmi, birde KDV için uğrassam bana geri iadesi olurmu.bu ADANADA ki kararıda gösteririm olmassa dava açarım, ne güzel artık plakalarımızda normal olacak, artık sol ayakta sakat olanlarda otomatik vitesli araç alabilecek süperrrr, benim şuan kullandığım araç manuel debriyaj elde ister istemez zorlukları oluyor, artık otomatikde bas gaza git bas fren e dur![]()
orcunnn kardeş için )rahat olsun kullanabilir benimde aynı sol ayak poliskeli şu an eşimde rahatlıkla kullanıyor
arabada ben olmadan da kullanabilmesi güzel birşeymiş ben evde yatarım çarşıya pazara eşimi gönderirimpeki kardeşim ben sıfır alacam KDV yi geri alabilirmiyim
o konu o kadar net deyil henüz şimdi alırsan dava aşamalı sanırım geri alınabiliyor ama ilerde bu konuyada bi netlik gelecektir eminim böyle karışık bırakmazlar
kardeş eşin kullanamaz tek sen kullanırsın yaw.
Ama yeni kanuna göre kullunabiliyorlarmış
haaaaa yeni kanuna göre ondan bilgim yok. başka kimler kullanabiliyor.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
ÜÇÜNCÜ dereceye kadar kan bağı olan kişiler
T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı
burda yazıyor bakabilirsin
bülent abi kdv yi alabilrmiyim