olumsuz yaramaz %90 olsa ozaman tamamdı
olumsuz yaramaz %90 olsa ozaman tamamdı
Eğer ortopedik özürlü değilseniz, ÖTV indirimli araç alabilmeniz için % 90 ve üzeri raporunuzun olması gerekiyor.. Bu oranla ÖTV indiriminden faydalanamazsınız...
http://www.engelliler.biz/forum/ozel...bi-burada.html
BiLqiLeriniz İçin Teşşekkür ederim. Birşey daha sorcam raporu 90 weya üzerine cıkarma şansım warmı?
o tedavi gördüğün hastaneden alacağın kurul raporuna bağlı yani sizi takip eden dr insiyatifinde
AnLadım TeşşekkürLEr.
Hangi oranda rapor verilecek sakatlık oranı cetveli'nde belirtiliyor
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Acmıyor Göremiyorum..
Teşekkür Ederim BüLen Abi Birşey Daha sorcam Burda Tedawisi dewam eden Lösemiye 70 Yazmıs We benm Tedawim haaLa Dewam Ediyor Sonuc değişmezmi Yine Araç aLmak için.?
Bilemiyorum. sakatlık oranı cetveli'ne göre kişide varolan tüm haller belirlenir ve oranlar balthazard formülü ile toplanır. Toplamda %90 ve üzeri olursa, o kişi adına ÖTV istisnalı araç alınır.
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...