TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    samsunlu34 Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    15.03-2019
    Saat
    23:48
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    benim h sınıfı ehliyetimde sadece gözlük ibaresi var normal araç kullanabilirmiyim

Üye
    erkan80 Avatarı

Son Giriş
    24.10-2018
    Saat
    14:48
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Slm arkadaşlar hergün yasalar değişiyor yeni yasalar çıkıyor kim ne yapacak kim nasıl davaracak blmiyor benim de (h) sınıfı ehliyetim var benim ehliyetimde özel donım yazıyor ben bu ehliyetle kardeşimin aracına tertibat taktırım vede araç kerdeşimiz üzerinde kalma kaydıyla projesini çizdirip ben bu aracı kullana bilirmiyim şimdi den teşekürler vermiş olduğunu cevaplar için

Üye
    CAN_KUŞ Avatarı

Son Giriş
    02.01-2023
    Saat
    21:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

aracı kendı uzerıne al vergısınden muaf ol ozel tertıbatını taktır ve yazdırabılırsen ruhsata 1.derece yakınları kullanabılır
    yazdır kı yazdıranlar var boylece hem sen hem annen baban kardeslerın ve esın gıbı 1. derece yakınların kullanır

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Üzerinde özel donanım bulunan aracı sadece ve sadece özel donanımlı araç kullanmaya uygun H sınıfı sürücü belgesi bulunan kişişler kullanabilir.

Ayrıca özel donanım ruhsata işletilmek zorunda. Ruhsata işletmeden araç özel donanımlı sayılmaz ve "özel donanımlı araç kullanır" ibareli ehliyeti olan kişilerin o aracı kullanması yasal olmaz.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    erkan80 Avatarı

Son Giriş
    24.10-2018
    Saat
    14:48
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Sosyal güvencem birşey olmasın diye böyle bir yol düşünüyorum ARAÇ KARDEŞİMİN ADINA OLSUN Kİ BENİM ÜZERİME BİR ŞEY GÖZÜKMESİN BİRDE BEN VERGİ MUAFİYETİNDEN YARARLANAM DOĞAL OLARAK BÖYLE OLARAK BEN ARAÇ KULLANA BİLİRİMİYİM DİYE ÖGRENMEK İSTİYORUM

Üye
    Can K Avatarı

Gerçek Adı
    Can Kanal
    Son Giriş
    31.10-2015
    Saat
    01:49
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Tertibatlı aracı senden baskası kullanamaz, kullanamadıgı gibi de başkasının üzerine olmaz, bütün haklarıyla senin adına kayıtlı olması gerekir. Ayrıca Sosyal güvencen nedir ? bilmiyorum fakat, Vergi indiriminden yararlanmada sorun cıkmaz.

Üye
    CAN_KUŞ Avatarı

Son Giriş
    02.01-2023
    Saat
    21:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    uzerıne bır seyın olması ne sosyal guvencenını aldıgın engellı maasını etkıler sadece gelır elde ettıgın
    yanı evın olupta kıra alıyor olursan sıkıntı olur aksı taktırde kendıne aıt olup kendın kullandıgın ev
    araba farketmez cunku sana gelır getırmedıgı surece hıc bır sorun cıkarmaz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12