TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mıserik Avatarı

Gerçek Adı
    diyar
    Son Giriş
    14.12-2011
    Saat
    16:43
    Yaşadığı Yer
    DİYARBAKIR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    B sınıfını h çevirmek için rapor aldım raporda otomatik vites sürebilir rapor verdiler sürücü kursu ile konuştum bana 500 tl masraf istediler. Sizce uygunmu sonra kazıklanmıyayım

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Sıfırdan H sınıfı sürücü belgesi kaça alınıyormuş?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    Sakin_Reis Avatarı

Gerçek Adı
    harun
    Son Giriş
    24.11-2018
    Saat
    16:28
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ben bugün b sınıfı ehliyetimi h sınıfı ehliyetine çevirdim şöförler cemiyetinden dosya çıkattırdım 10 tl maliyeye 80 tl emniyete 67 tl yatırarak ne kursa nede başkabiyere başvurarak almış olduğum bişey diğil hep netten araştırırdım yok olmuyo etmiyo gidip tanıdık bi kurstan bilgi alıp hatta 2 kurstan aldığım bilgiye göre memleketimizdeki emniyete ilk başta başvurduk ve onlar yönlendirdi 1 günün içinde olan bişey bugünde elime geçti ehliyetim h sınıfı yazıyorr kursa fln paranızı kaptırıpta o kadar parayı ziyan etmeyin derim bide bilgisi olmayan yorum yapmasın kardeşim tesçilli alınmışı var kulaktan dolma evde oturduğu yerden akıl vermesin millette 10 sene önce yürürlükte olan kanunu millete dayamasın biliyorum ben diye

birde 2 adet foto lazım unuttum

Üye
    mıserik Avatarı

Gerçek Adı
    diyar
    Son Giriş
    14.12-2011
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DİYARBAKIR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

nasıl bir yol izledin birde hangi ilde başvurdun. sürücü kursu bana direksiyon sınavına gireceksin diyor. birde çevirmek için hangi belgeleri aldın hangi kuruma direk başvurdun tam olarak bana yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
    Sakin_Reis Avatarı

Gerçek Adı
    harun
    Son Giriş
    24.11-2018
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kastamonu ili tosya ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğüne başvurdum orası beni yönlendirdi şöförler cemiyetinden dosya açtırdılar oradan tekrar emniyete geldik parmak izi aldılar 2 adet fotoğrafla birlikte oradan vergi dairessine gönderdiler oradan tekrar emniyet yani sadece emniyette bitiyor iş ilk bi kursa başvurduk size söylenen banada söylendi tanıdık bi kursun yardımı oldu direk gidin memleketinizden uğraşın emniyetle dediler demek ki bizim yapacağımız 3 işlemi kurs yapıp kafadan para alacak direksiyon sınavıda priyodik olarak koyuyolar demek girdin geçtin bu yanii kolay gelsin kardeşim

ama şart olan plot hastanelerinden özel tertibatlı (otomatik vitesli ) araç kullanabilr yazan bir rapor almak şart elinde mutlaka bulunması gereken belge omurilik felçliyim ben

Üye
    mıserik Avatarı

Gerçek Adı
    diyar
    Son Giriş
    14.12-2011
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DİYARBAKIR
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

teşekür ettim yarın emniyete gideceğim.
    inşallah sorun çıkarmazlar

Üye
    Bio Avatarı

Gerçek Adı
    İbrahim
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    292

ben 2010 ağustosta bütün harçlar ödemeler kurs ücreti içerisinde 600 tlye almıştım...

Üye
    dostempati Avatarı

Gerçek Adı
    Kalperen C* Türkoğlu
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kalpOder Ötüken Turan
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    1

Harun bey, ehliyetiniz hayırlı olsun...

Ben de omurilik felçliyim, b sınıfı ehliyetim var. Ankara dayım Tosya bize yakın, dışarıdan gelenler de aynı şartlarda ehliyet alabiliyor mu? Bir de raporu ben Ankara dan mı alayım yoksa Tosya dan veya Kastamonu dan mı almak gerekiyor?

Üye
    vuralh Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    uganda
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

B sınıfı ehliyetim vardı. H sınıfına cevirmek için 2002 yılında : hastaneden özel tertibatlı otomobil kullanabilir diye rapor cıkarttım. raporu emniyet müdürlüğüne gönderdiler. eski ehliyetimi verdim yerine h sınıfınnı verdiler.

Şimdilerde işler değiştimi bilmiyorum.

Üye
    dostempati Avatarı

Gerçek Adı
    Kalperen C* Türkoğlu
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kalpOder Ötüken Turan
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    1

Ankara Emniyetine attığım iletide b den h ye geçiş şartlarını sormuştum, aşağıdaki cevap geldi. Yanlış anlamadıysam kursa gitmem gerekiyor. Başka illerde farklı uygulamalar var mı diye araştırıyorum.

----------------------------------------
    SÜRÜCÜ KURSLARINDAN ALINAN SERTİFİKALARIN, SÜRÜCÜ BELGESİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ Sürücü belgesi dosyası Şoförler Odasından temin edilir. Sağlık raporu (aslıi), 1 yıl geçerli (Rapor örnekteki gibi olacaktır) Sabıka kaydı (aslı), 1 yıl geçerli Diplomanın veya öğrenim belgesinin onaylı örneği Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi ( T.C.kimlik no belirtecek ) Motorlu taşıt sürücüleri kursuna müracaat formu. Motorlu taşıt sürücü sertifikası. Kan grubu belgesi (Kan grubunu bilenler için gerek yoktur) Harç makbuzu 3 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çektirilmiş) Yabancı uyruklu vatandaşlar için ikamet tezkeresi aslı ve fotokopisi.Bilgilerinize...
    ----------------------------------------

Üye
    Sakin_Reis Avatarı

Gerçek Adı
    harun
    Son Giriş
    24.11-2018
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

dostempati;

tşk ederim kardeşim b sınıfı ehliyetinizi aldıysanız varsa daha önceden bende raporumu ankaradan aldım zatn her yerden rapor alınmıyo geçerli saymıyorlarmış onların belirttikleri hstanedn aldık gazi demir yolları diye bi hastaneydi heralde yanlışım olmasn kursu fln araştırdık almayı düşünüyrdk bi tanıdk kurs ankarada ehliyeti daha önce aldığınz ilçe emniyete baş vurun ve oraya raporu götürüp değiştirin dediler bi kaç yere baş vurup emniyete gittik ve bi tepki yanlış göstermedilr şöförler cemiyetinden dosya açtırdık ve işlemi kısa sürede hallettik oradada olma imkanı var yani ankarada allah yardımcınız olsn kolay gelsin bilgi için olayın seyrinde aktarırsanız buraya belki başka arkadaşlarada yardımcı oluruz iyi günler

Üye
    dostempati Avatarı

Gerçek Adı
    Kalperen C* Türkoğlu
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kalpOder Ötüken Turan
    Alınan Beğeniler
    131
    Verilen Beğeniler
    1

http://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/76952-b-sinifi-ehliyetimi-h-sinifina-cevirecegim-istanbulda-uygun-fiyatli-surucu-kursu.html

Bir arkadaş Ankara emniyetinden dediğiniz şekilde ehliyet almış. Ehliyet işlemlerine henüz başlamadım, gelişme olursa paylaşırım. Bilgiler için teşekkür ederim...

Üye
    H-K-N Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    26.06-2012
    Saat
    17:11
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sn mıserik:

A2 ,B ,D,E,H sınıfı ehliyet fiyatları , 2009 - 2010 - 2011 yılı
    Direk A2 motosiklet ehliyeti fiyatı 340 TL
    B 450 TL
    fiyatlar direksiyon dersi durumuna göre farklılık göstermektedir.
    C / D / E 550 TL
    H 500 TL
    B / A2- FARK 250 TL
    A2 / B - FARK 450 TL
    B - D- FARK 350 TL
    B - E - FARK 250 TL
    C / D - E FARK 250 TL
    C / D / E - A2 FARK 250 TL
    1. Yukarıdaki listeden A2 motor ehliyeti fiyatına ,B otomobil ehliyeti fiyatına,E otobüs kamyon ehliyeti fiyatına,H engelli ehliyeti fiyatına,D çekici ehliyeti fiyatına ulaşabilirsiniz.Fiyatlarımız güncel olup KDV dahil fiyatlardır.
    2. Yukarıda yazılı olan rakamlar sadece kurs ücretidir.Bu rakamların dışında,sağlık raporu,yazılı sınav ücreti ,trafik ücreti gibi masraflarınızda olacaktır.
    3. Kurumumuzda direksiyon sınav ücreti,dosya parası gibi ücretler alınmamaktadır.
    4. Kurs ücretlerini dilerseniz nakit dilerseniz kredi kartınıza taksitlendirme imkanınız vardır.

bence sana verilen fiyat çok fazla degil ama pazarlıgı sıkı yapman gerek))

Üye
    isa817 Avatarı

Gerçek Adı
    isa
    Son Giriş
    23.08-2013
    Saat
    05:13
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Kimi arkadaşlar.hiç sürücü kursuna gitmeden.şöförler odasından aldıkları form ile trafıkten degistırmisler.ben izmirde sordum karşıyaka trafiğe kurs dıyo.o arkadaşlarında görüşte,nasıl oluyosa diyo genel müd. Görüşelım yanlış lıgı düzeltelım dıyorlar.lütfen yardım beyler

Üye
    Sakin_Reis Avatarı

Gerçek Adı
    harun
    Son Giriş
    24.11-2018
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    evt ben değiştirdim kardeşim 2 fln ancak olmuştur kastamonu tosyada ankarada bi kaç kursla görüştük onlar tanıdıktı bende normal kursa gidip h çevirecektim ama gidip b sınıfı ehliyetinizi nerden aldıysanız ilk önce o emniyet müdürlüğüne gidip başvurun onlar sizi yönlendirecek dedi evt öylede oldu emnyet şöförler odasına gönderdi sonrada işlem başladı sadece parmak izi için gittim ben emniyete şimdide elimde ehliyetim burda kimin çıkarı var anlamadm

Sayfa 1 / 3 123 SonSon